کد خبر 1722338
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۸
خرید سه بازیکن خارجی در دستور کار پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خبر از قطعی شدن جذب سه بازیکن خارجی برای این تیم داد.

به گزارش مشرق، رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص روند جذب بازیکنان خارجی این تیم اظهار داشت: طبق لیست اسماعیل کارتال با دو مدافع و یک هافبک خارجی وارد مذاکره شدیم و به توافقاتی هم رسیده‌ایم و صحبت‌های نهایی تا هفته آینده انجام خواهد شد.

او در خصوص جذب بازیکنان لژیونر گفت: به باشگاه‌های مدنظر بازیکنان لژیونر نامه زده‌ایم و منتظر جواب آنها هستیم تا ببینیم روند جذب آنها چطور خواهد بود.

درویش در خصوص اردوی خارجی پرسپولیس تصریح کرد: گروهی از سمت باشگاه کارهای نهایی اردوی ترکیه را انجام داده‌اند و تا فردا نهایی و قرارداد امضا می‌شود و انشاالله هفته اول تیر اردوی پیش فصل را برگزار خواهیم کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مجلس خوابه ؟!!! IR ۲۲:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
    1 0
    پول مردم بیچاره .... مرگ بر شما مدیران کثیف فوتبال .... از باشگاهها بگیر تا فدراسیون و دلالان .... و مسنولان و نمایندگانی که در مقابل این ظلم و فساد بزرگ ، خفه خون گرفته اند !!
  • مجلس خوابه ؟!!! IR ۱۰:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۱
    1 0
    پول مردم بیچاره .... مرگ بر شما مدیران کثیف فوتبال .... از باشگاهها بگیر تا فدراسیون و دلالان .... و مسنولان و نمایندگانی که در مقابل این ظلم و فساد بزرگ ، ساکتند !!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس