قیمت هواپیمای هما با دو موتور اضافه ۵۳میلیون دلار بود نه ۱۱۶

رئیس سابق سازمان هواپیمایی کشوری گفت: عدد منتشرشده در برخی رسانه ها مبنی بر پرداخت ۱۱۶ میلیون دلار برای خرید هر فروند هواپیمای ایرباس A۳۳۰ از سوی ایران، صحت نداشته و از اساس کذب است و مبلغ هر هواپیما با دو موتور یدکی اضافه ۵۳ میلیون دلار بوده است.

به گزارش مشرق، کاپیتان محمدی بخش رئیس سابق سازمان هواپیمایی کشوری با تکذیب ادعای گران‌ خریدن هواپیما با تأکید بر اینکه تمامی اقدامات برای خرید دو هواپیمای ایرباس A۳۳۰-۲۰۰ در دولت سیزدهم نهایی شده بود، گفت: اما در دولت چهاردهم مجدد جزئیات فنی و قیمت این هواپیماها کارشناسی و در نهایت با تصمیم نهایی دولت، هواپیما وارد کشور و روز شنبه سوم خرداد با دستور رئیس جمهور بهره برداری شد .

کاپیتان محمدی بخش با اشاره به شرایط پیچیده خریدهای حوزه هوانوردی در دوره تحریم توضیح داد: در راستای اجرایی‌کردن مجوز استفاده از تهاتر نفت، خرید دو فروند هواپیمای ایرباس A۳۳۰ مدل سال ۲۰۱۲ و چهار موتور یدکی هواپیما در دستور کار قرار گرفت.

تشریح کرد: قبل از انعقاد قرارداد خرید در ارتباط با قیمت هواپیماها، پیشنهاد شد ارزیابی توسط یک شرکت مستقل انجام شود که شرکت ارزیاب نیز قیمت‌هایی بالاتر از عرف بازار ارائه داد که مورد پذیرش ایران‌ایر قرار نگرفت و در نهایت در جلسه‌ای فروشنده با کاهش قیمت موافقت کرد و قیمت هر فروند هواپیما به‌همراه دو موتور یدکی، با ۵۳ میلیون دلار تعیین و قرارداد امضا شد.

این مقام سابق سازمان هواپیمایی کشوری با رد ادعای مطرح‌شده درباره قیمت خرید اعلام کرد: عدد منتشرشده در برخی رسانه ها مبنی بر پرداخت ۱۱۶ میلیون دلار برای خرید هر فروند هواپیمای ایرباس A۳۳۰ از سوی ایران، صحت نداشته و از اساس کذب است و مبلغ هر هواپیما با دو موتور یدکی اضافه ۵۳ میلیون دلار بوده است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 13
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مهدی US ۱۹:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
    0 2
    هواپیمای سال ۲۰۱۲. ۵۶ میلیون. آن هواپیما با ۱۳ سال عمر دیگر بدرد گورستان هواپیما می خورد.
    • IR ۰۴:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
      1 2
      از گاو شیرده چین و روسیه بودن چی بهتون رسیده؟ هواپیمایی که میتونی به یک دهم قیمت اکبند از شرکت سازنده بخری رو بری به ده برابر قیمت اونم فرسوده و از دور خارج از ارباب چین بخری با هزار منت.
  • IR ۲۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
    1 3
    هواپیمای ۱۱ ساله ۵۳ میلیون بعد حسن روحانی نو رو خرید ۷۰ میلیون
    • IR ۰۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
      0 1
      نو به درد نمیخوره ، همه چیش کامپیوتریه . خراب بشه واویلا
    • IR ۰۴:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
      1 1
      خخخخخخخخخخخخ افراطیه میگه نو به درد نمیخوره خخخخخخخخخخخ دکتر روجانی کبیر هواپیمای صفر کیلومتر و به روز رو خرید 70 میلیون دلار بعد شرق پرستا دلواپس شده بودن میگفتن چرا نریم از ارباب سوخو100 نخریم؟ یادمه میگفتن قراره این پول بره تو جیب کارگرای فرانسوی خخخخخخخخخ هر چی صنعت داغون خودروسازیمون داره از صدقه سری همون فرانسه داره
  • IR ۲۲:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
    1 1
    قیمت صفر A330-200 کیلومترش 233 میلیون دلار است . مدل 2012 خریداری به یک چهارم قیمت
  • IR ۲۲:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
    0 1
    قیمت صفر A330-200 کیلومترش 233 میلیون دلار است . مدل 2012 خریداری به یک چهارم قیمت
  • محسن آزاد IT ۲۲:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
    1 0
    با دوتا نون اضافه؟
  • IR ۲۲:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
    2 1
    دروغگوتر از سازمان هواپیمایی نیست ماجرای مسافرت کیش خانم وزیر و ماجرای شلیک به هواپیمای اوکراین
    • IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
      1 1
      خبر دروغ زدن که قیمت 4 برابر خریدن تا سفر به حاشیه برود
    • . IR ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
      1 1
      خود تو چی هستی ؟ انگل اجتماع به معنای واقعی کلمه میتونی مطمئن باشی که این عین حقیقته
  • ساس IR ۰۲:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    0 2
    مردم چه میگویند خرید تجهیزات برای راحتی غارتگران ایران
  • IR ۰۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    2 1
    کیلومترشون رو چک می کردید شاید کیلومتر رو دستکاری کرده باشن و کارکرد هواپیما را کمتر بخوان جلوه بدن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس