اطلاعیه دفتر «محسن رضایی» درخصوص حواشی پیش آمده در یکی از سخنرانی‌ها

دفتر محسن رضایی درخصوص حواشی پیش آمده پیرامون سخنرانی او در کنگره حکمرانی شهید رئیسی اطلاعیه ای صادر کرد.

به گزارش مشرق، دفتر محسن رضایی درخصوص حواشی پیش آمده پیرامون سخنرانی او در کنگره حکمرانی شهید رئیسی اطلاعیه ای صادر کرد.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

به اطلاع می‌رساند در همایش سالروز شهادت شهید آیت‌الله رئیسی که در شهر مقدس مشهد برگزار شد، پیش از ایراد سخنرانی دکتر محسن رضایی، یکی از مداحان ارجمند به عدد هشت شهدا اشاره نمود و قبلا نیز افرادی، به طوفان مشهد و ارتباط احتمالی آن با این موضوع پرداخته بودند.

دکتر محسن رضایی در ابتدای سخنان خود ضمن عدم انکار وجود چنین ارتباطاتی؛ اظهار داشتند: تبیین و تفسیر این ارتباط در حوزه صلاحیت عرفای بزرگ است و کشف معانی و روابط میان این وقایع از توان ما خارج است.

با نگاهی به متن کامل سخنان دکتر رضایی که همان موقع در خبرگزاری‌ها منتشر شده است؛ ایشان در سخنرانی خود، به فلسفه شهادت آیت‌الله رئیسی و ارتباط آن با مسائل و پیامدهای داخلی و بین‌المللی پرداخته‌ و از ورود به آنگونه موضوعات، پرهیز نموده‌اند.

ایشان همواره بر این باورند که عقلانیت، معناگرایی و معنویت سه رکن فهم کامل حوادث بوده و هرکس ضمن بهره گیری از عقلانیت در تفسیر مسائل، می‌تواند به فراخور ظرفیت خود از دو منبع ادراکی دیگر هم بهره ببرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 13
  • در انتظار بررسی: 7
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۰۹:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
    21 5
    چطور بلایی سر نتانیاهوی خونخوار نمیاد ؟
    • IR ۱۱:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
      0 1
      دین خدا رو به بازی گرفتید توبه کنید نه توجیه
    • IR ۱۳:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
      11 4
      زنده مانده نتانیاهو برای این است که مسلمین به خود بیایند و متحد شوند، ثانیا او در حال اضمحلال و سقوط رژیم در افکار عمومی جهان است.
    • IR ۱۴:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
      3 5
      چه ربطی بهم داره؟
    • IR ۱۵:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
      5 3
      دستش به خون هزاران زن و کودک آغشته است...چه بلایی بزرگتر ازین...چشم دل بازکن تا ببینی...فقط تصور کن خدای نکرده غیر عمد باعث مرگ کودکی شدی...ببین خودت چه حالی میشی...نتانیاهو در ظاهر انسان است
    • IR ۱۵:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
      1 0
      حاج محسن دمت گرم تو آقایی خودت را بکن و از حریم انقلاب اسلامی ایران تا نفس آخر دفاع کن بگذار پشت سرت زوزه بکشند این کفتارها و شغال‌ها زندگی ایشان اینگونه است برای این که خودی نشان دهند ۴۶ سال است پشت بزرگان زوزه میکشند
    • SE ۱۶:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
      1 0
      چرا بلایی سر کله گنده های اصحالات نمیاد. هنو همدستان قاتلبن شهبد بهشتی و شهید باهنر و شهید رجایی و شهید آیت در اصحالات می لولند
    • علی IR ۲۲:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
      0 1
      این سوال رو از آقای رضایی نپرسید چون جوابی بهت میدن که مرغ پخته خندش بگیره!!!
  • محسن IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
    1 0
    واقعا به روزگار عیجبی رسیده ایم. یعنی اینقدر جامعه(از مردم عادی تا به اصطلاح تحصیلکرده ها) از معنویت (نه لزوما دین) فاصله دارن که از این حرف محسن رضایی تعجب کرده اند. انگار به دورانی برگشتیم که مردم از حرف‌های پیغمبران درباره عالم غیب تعجب میکردن و مسخره شون میکردن. واقعا اینه که خیلی از اتفاقات، مقدمه‌ و نتیجه غیرمادی دارن .
  • محسن IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
    0 0
    واقعا به روزگار عیجبی رسیده ایم. یعنی اینقدر جامعه(از مردم عادی تا به اصطلاح تحصیلکرده ها) از معنویت (نه لزوما دین) فاصله دارن که از این حرف محسن رضایی تعجب کرده اند. انگار به دورانی برگشتیم که مردم از حرف‌های پیغمبران درباره عالم غیب تعجب میکردن و مسخره شون میکردن. واقعا اینه که خیلی از اتفاقات، مقدمه‌ و نتیجه غیرمادی دارن .
  • رضا IR ۱۳:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
    0 0
    متاسفانه حاج محسن در ۱۵ سال اخیر به زدن حرفهای بی معنا و بعد تکذیب ان عادت کرده اند.موارد زیادی از این قبیل حرفها در خاطره همه ما هست. کاش سیاستمداران ما بپذیرند سن باز نشستگی دارند
  • IR ۱۴:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
    1 0
    از عجایب روزگار نتان یابو قصاب غزه هنوز زنده است ولی رییسی عزیز ازبین ما پرکشید
  • IR ۱۶:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
    0 0
    زمانی که ماهر عبدالرشید با قتل عام بسیجیان مشغول بازپس گیری فاو بود هم جناب حاج محسن از این اظهارات محیرالعقول بیان میفرمود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس