کد خبر 1716576
تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷
آخرین مفقودی حادثه بندر شهید رجایی پیدا شد

رئیس کل دادگستری هرمزگان از شناسایی و تأیید فوت آخرین فرد مفقودی در حادثه بندر شهید رجایی خبر داد.

به گزارش مشرق، مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری استان هرمزگان، از شناسایی و تأیید فوت آخرین فرد مفقودی در حادثه انفجار بندر ششهید رجایی خبر داد.

به گفته وی، پیکر حسن رنجبر، آخرین مفقودی این حادثه، پس از بررسی‌های دقیق و تطبیق با شواهد موجود، شناسایی شده است.

قهرمانی با اشاره به بررسی‌های صورت‌گرفته عنوان کرد: طبق اظهارات خانواده و فیلم‌های موجود، مرحوم حسن رنجبر همان فردی است که در لحظات اولیه حادثه با در دست داشتن کپسول آتش‌نشانی تلاش داشت آتش اولیه را خاموش کند.

وی افزود: در بررسی‌های نهایی از بقایای پیکرها و کاورهای موجود، کلید شناسایی‌شده‌ای یافت شد که متعلق به حسن رنجبر بوده و این موضوع نیز به شناسایی وی کمک کرد. در حال حاضر دیگر فرد مفقودی در این حادثه نداریم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمد IR ۱۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۰
    1 0
    خداوند به خانواده این عزیز صبر بده که انسانی وظیفه شناس بود که بهق انسان بزرگی بوده .من به عنوان یک ایرانی بابت این فداکاری سر تعظیم فرود میارم .روحش شادوجایگاهش همچون شهید وطن بهشت باد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس