کد خبر 1716343
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰
بازگشت رضاییان به تمرینات استقلال پس از یک روز غیبت؛آماده‌باش برای نفت

بازیکن تاثیر گذار تیم فوتبال استقلال تهران پس از یک روز غیبت در تمرین آبی‌ها امروز در تمرین استقلال حضور یافت.

به گزارش مشرق، رامین رضائیان، مدافع - وینگر تیم فوتبال استقلال تهران که روز گذشته به دلیل کسالت نتوانسته بود در تمرینات آبی‌پوشان حضور یابد، امروز در تمرین این تیم شرکت کرد تا نگرانی‌ها درباره وضعیت جسمانی‌اش برطرف شود.

رضائیان که در فصل اخیر یکی از مهره‌های تأثیرگذار استقلال در فاز دفاعی و هجومی بوده، با بهبود وضعیت جسمانی‌اش، بار دیگر در تمرین گروهی شاگردان مجتبی جباری شرکت کرد تا خود را برای دیدار حساس مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی مقابل صنعت نفت آبادان آماده کند.

تیم استقلال روز سوم خرداد در چارچوب مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی فوتبال ایران باید به مصاف صنعت نفت آبادان برود. حضور رضائیان در این دیدار می‌تواند نقش مهمی در موفقیت آبی‌ها ایفا کند، به‌ویژه در شرایطی که تجربه و توانایی‌های او در کناره‌های زمین، برگ برنده‌ای برای کادر فنی محسوب می‌شود.

کادر پزشکی استقلال نیز وضعیت رضائیان را مساعد ارزیابی کرده و اعلام کرده‌اند که مشکلی برای همراهی تیم در بازی پیش‌رو نخواهد داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۹
    1 0
    رامین لنگیسوز

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس