کد خبر 1715813
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۹

به گزارش مشرق،کانال تلگرامی مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین در مطلبی با عنوان افشاگری درباره سندسازی نتانیاهو علیه مقاومت نوشت:

تحقیقات یک منبع آلمانی نشان می‌دهد که نتانیاهو سندی را که به ادعای او توسط اطلاعات نظامی مقاومت صادر شده، جعل کرده است و هدف آن فریب افکار عمومی و نشان دادن مقاومت به عنوان مانع تحقق مبادله اسرا بوده است.

افشاگری درباره سندسازی نتانیاهو علیه مقاومت

برنامه پانوراما، پربیننده‌ترین برنامه آلمان، تحقیقی را پخش کرد که جعل سند درباره موضع‌گیری صورت گرفته در بهار ۲۰۲۴ توسط نتانیاهو را آشکار می کند.

به نظر می‌رسد این یادداشت جعلی توسط سرویس اطلاعات نظامی گردان‌های قسام صادر شده و ادعا می‌کند که یحیی سنوار، «ابو ابراهیم» فرمانده شهید این گردان ها، خواستار توافق تبادل جزئی اسرا در ازای آتش‌بس ۸۴ روزه در غزه بوده است.

نتانیاهو با هدف فریب افکار عمومی، با روزنامه بیلد، یکی از قدرتمندترین نشریات زرد آلمان، قرارداد بسته بود تا این سند جعلی را منتشر کند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس