کد خبر 1715427
تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳
ورود پلیس فتا به تبلیغ عمل "تغییر رنگ چشم" و آمپول‌های لاغری

رئیس پلیس فتا از ورود این پلیس به تبلیغات عمل "تغییر رنگ چشم" و آمپول‌های لاغری در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش مشرق، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا با اشاره به تبلیغات آمپول‌های لاغری و عمل تغییر رنگ چشم در فضای مجازی اظهار کرد: پلیس فتا وقتی می‌تواند به یک موضوع تخصصی در فضای مجازی ورود کند که مرجع تخصصی مانند وزارت بهداشت اعلام کند یک محصول یا خدمت خاص غیرمجاز است.

وی افزود: به‌طور مثال، چندی پیش یکی از پزشکان گزارشی در مورد عمل تغییر رنگ چشم و آسیب‌های شدید آنها به چشم به پلیس فتا ارائه داد. با توجه به خطرناک بودن موضوع و بررسی‌هایی که از طریق وزارت بهداشت انجام شد، پلیس به این مساله ورود و موضوع را به مرجع قضایی منعکس کرد.

سردار مجید ادامه داد: در مورد آمپول‌های لاغری، مکمل‌های خطرناک و داروهای غیرمجاز هم با توجه به گزارش‌های سازمان غذا و دارو بررسی‌های لازم انجام و گزارشات به مرجع قضایی ارسال شد؛ تشخیص غیرمجاز بودن این اقلام با مراجع تخصصی است و ما بعد از دریافت گزارش، اقدامات لازم را با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط انجام می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: در مواردی که گسترش زیادی در عرضه داروها یا اقلام غیربهداشتی مشاهده شود، طرح‌های ویژه‌ای با همکاری وزارت بهداشت اجرا می‌شود و پلیس نیز در کنار سایر دستگاه‌ها نقش مؤثر ایفا می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    3 0
    اینقدر عمل های زیبایی انجام ندهید .
  • IR ۱۱:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
    1 0
    تا دلت بخواد در مملکت آدم نماهای عوضی و بی شعور داریم وهرکاری میکنن!!!
  • IR ۱۳:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
    0 0
    مردم دیوانه شده اند! بکش و خوشکلم کن!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس