کد خبر 1713947
تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳
اسرائیل جسد نظامی صهیونیست را از سوریه بازگرداند

مسئولان رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه از بازگرداندن جسد یک نظامی صهیونیست از سوریه که در سال ۱۹۸۲ به هلاکت رسیده بود، خبر دادند.

به گزارش مشرق، دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو اعلام کرد که جسد تسفی فِلدمن، نظامی صهیونیست را که در جنگ سلطان یعقوب در ژوئن ۱۹۸۲ طی حمله به لبنان کشته شد و در سوریه دفن شده بود، بازگردانده است.

دفتر نتانیاهو در بیانیه‌ای عنوان داشت: موساد و ارتش اسرائیل در یک عملیات ویژه جسد سرباز ‌تسفی فِلدمن که در ۱۹۸۲ در جنگ نخست لبنان کشته شد، بازگرداندند.

نتانیاهو نیز خودش به خانه خانواده این سرباز در تل آویو رفت تا این مسئله را به خانواده‌اش اطلاع دهد.

رسانه‌های عبری گزارش دادند بعد از ۴۳ سال از کشته شدن او در جنگ سلطان یعقوب، جسد فلدمن در یک عملیات ویژه پیدا شد.

این نظامی صهیونیست یکی از سه سربازی بود که در جنگ سلطان یعقوب در هنگام حمله به لبنان در سال ۱۹۸۲ کشته شدند.

در همین راستا، اسرائیل کاتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: ما همانطور که زکریا باومل را بازگرداندیم امروز تسفی فلدمن را نیز بازگرداندیم و ما به تلاش به هر وسیله‌ای برای بازگرداندن یهودا کاتس ادامه می‌دهیم. تا زمانی که تمامی فرزندان ما، چه زنده یا مرده به اسرائیل باز نگردند، ما آرام نخواهیم گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
    1 0
    شما به امید خدا .. انشا ... فقط جسدها را برخواهید گرداند .
  • IR ۱۴:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
    0 0
    چه ارزشی برا افرادشون قائل هستند
  • IR ۱۴:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
    0 0
    اجساد وچند اسیر رو تحویل بدن وجان خلاص
  • محمدرضا IR ۱۵:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
    1 0
    پست تر از صهیونیست خودشون هستند چرا اسیرانتون تو غزه که التماستون کردن رو بی خیال شدید و زدید زیر صلح الان میگید ارام نخواهیم گرفت
  • IR ۱۶:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
    1 0
    فعلا دوران سرکشی قوم بنی صهیون اسرائیل است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس