کد خبر 1713299
تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲
عراقچی راهی دهلی‌نو شد

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرنگاران از سفر وزیر امور خارجه به عربستان و قطر در روز شنبه خبر داد.

به گزارش مشرق، سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تقویت مستمر روابط با همسایگان، اعلام کرد وزیر امور خارجه روز شنبه برای دیدار و گفتگو با مقام‌های عالیرتبه عربستان به ریاض سفر خواهد کرد.

به گفته بقائی، وزیر امور خارجه شنبه عصر نیز برای شرکت در اجلاس گفتگوی ایران-جهان عرب به دوحه خواهد رفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۹
    0 0
    اظهارات عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران درخصوص خرابکاری اسرائیل در مذاکرات امریکا نگران‌کننده و نمایش دهنده عدم وجود آگاهی از ماهیت امریکائی اسرائیل در دولت مسعودپزشکیان هست. و نشان میدهد که دولت دچار فقر اطلاعاتی است و نمیداند که اسرائیل همان امریکاست.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس