کد خبر 1711981
تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۵

به گزارش مشرق،کانال تلگرامی راوی عربستان مطلبی با عنوان عدم جانبداری مطلق؛ گزینه «ریاض» در رقابت چین و امریکا که برگرفته از گزارش المانیتور است منتشر کرد:

سفر پیش‌روی «ترامپ» به سعودی در حالی صورت می‌گیرد که مقامات سعودی پیش از این سفر، با امضای قراردادهای راهبردی با شرکت‌های بزرگ چینی، پیامی صریح به «واشنگتن» ارسال کرده‌اند: مناسبات اقتصادی و راهبردی با «پکن» بخشی جدایی‌ناپذیر سیاست خارجی ریاض است.

عدم جانبداری مطلق؛ گزینه «ریاض» در رقابت چین و امریکا

از منظر راهبردی، سعودی‌ها به‌خوبی آموخته‌اند که تکیه صرف بر ایالات متحده در محیط متغیر و ناپایدار سیاست جهانی پرمخاطره است. تجربه‌های پیشین از جمله جنگ عراق، خروج امریکا از افغانستان و بی‌ثباتی در سیاست‌های واشنگتن، انگیزه مضاعفی برای تقویت پیوندهای شرقی ایجاد کرده است.

در چنین بستری، هرچند دولت ترامپ با پیشنهاد بسته‌های تسلیحاتی و همکاری‌های هسته‌ای درصدد تعمیق روابط دوجانبه است، اما واقعیت میدانی حاکی از آن است که سعودی به‌دنبال برقراری توازن در روابط خارجی خود است و در مواجهه با رقابت ژئوپلیتیکی چین و امریکا، گزینه عدم جانبداری مطلق را برگزیده است.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۵
    0 0
    عجبا، این عرب‌های پولدار چرا با این کووومووونیستهای خفاش خور رفت و آمد میکنن؟؟ همون ارباب عالم یعنی قربونش برین، آمریکا کافیه دیگه، مگه نه ؟؟! یه غربگدای باسواد (اگر گیر بیاد) برا من توضیح بده لطفأ!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس