.

در تصویر ماهواره ای موجود، هری ترومن در شمال غربی بندر جده عربستان و فاصله دست کم ۸۷۸ کیلومتری از شمال غربی یمن و نخستین مناطق تحت کنترل انصارالله مستقر بوده است.

سرویس دفاع و امنیت مشرق _ حادثه عجیبی که روز گذشته برای ناو هواپیمابر هری ترومن در دریای سرخ اتفاق افتاده است در صدر اخبار رسانه های بین المللی قرار گرفت.

نیروی دریایی امریکا طی بیانیه ای اعلام کرد یک فروند هواپیمای اف ۱۸ سوپرهورنت به همراه خودروی کشنده آن از روی ناوهواپیمابر USS Harry Truman به درون دریای سرخ افتاد و در این حادثه یک ملوان نیروی دریایی نیز زخمی شده است.

اما از نخستین لحظه اعلام حادثه از سوی ارتش امریکا، همزمانی تقریبی آن با بیانیه چند ساعت قبل یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن در خصوص حمله به ناوگروه هواپیمابر ترومن در دریای سرخ مورد توجه کارشناسان قرار گرفت؛ موضوعی که نمی توانست بی ارتباط با حادثه رقم خورده برای جنگنده امریکایی باشد.

حمله موفق ارتش یمن به ناو "هری ترومن" از فاصله ۹۰۰ کیلومتری

با فرض اینکه اطلاعیه نیروی دریایی امریکا صحیح بوده و جنگنده اف۱۸ امریکایی به دلیل سقوط از روی عرشه از دست رفته باشه (نه اصابت موشک یا پهپاد یمنی) ، حادثه زمانی اتفاق افتاده که ناو هری ترومن به دلیل دریافت هشدار نزدیک شدن پرتابه یمنی دست به مانور دایره ای شدید در دریا زده است؛ در واقع کلیه سامانه های هشدار و پدافند هوایی ناوشکن های محافظ ناو هواپیمابر در رصد یا رهگیری پرتابه های مهاجم ناکام مانده اند و ناو ناچار به اجرای آخرین تاکتیک فرار از اصابت موشک یمنی شده است.

حمله موفق ارتش یمن به ناو "هری ترومن" از فاصله ۹۰۰ کیلومتری / دومین گل به خودی عجیب نیروی دریایی آمریکا در ماه‌های اخیر +تصاویر
تعدادی از موشک‌های ضد کشتی ارتش یمن

خبرگزاری امریکایی CNN گزارش داد که ناو هواپیمابر هری اس ترومن و ناوشکن‌های همراه آن برای جلوگیری از اصابت تسلیحات شلیک‌شده توسط یمن، مانور فرار سختی را انجام داده‌اند که نتیجه آن باعث از دست دادن کنترل تراکتور کشنده جنگنده و در نهایت لغزش و سقوط آن به داخل دریا شده‌است.

حمله موفق ارتش یمن به ناو "هری ترومن" از فاصله ۹۰۰ کیلومتری / دومین گل به خودی عجیب نیروی دریایی آمریکا در ماه‌های اخیر +تصاویر
گزارش سی ان ان از حادثه رخ داده برای ناو ترومن

اما یک کارشناس نظامی حوزه نبردهای دریایی با انتشار تصویری تقریبا وقوع حادثه فوق را تایید می کند.

حمله موفق ارتش یمن به ناو "هری ترومن" از فاصله ۹۰۰ کیلومتری / دومین گل به خودی عجیب نیروی دریایی آمریکا در ماه‌های اخیر +تصاویر
تصویر ماهواره ای از محل استقرار ناوگروه ترومن و انجام مانورهای فرار

در تصویر ماهواره ای منتشر شده از منطقه شمال دریای سرخ به تاریخ ۲۵ آوریل (سه روز قبل از حادثه و همزمان با یک حمله دیگر از سوی ارتش یمن) ناو هواپیمابر هری ترومن و ناوشکن همراه آن هر دو در حال انجام مانور فرار از موشک ضد کشتی یا پهپاد یمنی دیده می شوند.

در واقع پیش از این نیز بارها سامانه های دفاعی نیروی دریایی امریکا در رهگیری به موقع پرتابه های شلیک شده از یمن ناکام بوده و این چنین اقدام به فرار احتمالی از اصابت های قطعی کرده اند.

اما نکته اصلی و جالب توجه این حادثه، فاصله ۹۰۰ کیلومتری محل استقرار ناوگروه هری ترومن از خاک یمن است؛ در تصویر ماهواره ای موجود هری ترومن در شمال غربی بندر جده عربستان و فاصله دست کم ۸۷۸ کیلومتری از شمال غربی یمن و نخستین مناطق تحت کنترل انصارالله مستقر بوده است.

حمله موفق ارتش یمن به ناو "هری ترومن" از فاصله ۹۰۰ کیلومتری / دومین گل به خودی عجیب نیروی دریایی آمریکا در ماه‌های اخیر +تصاویر

این موضوع اوج توانایی ارتش یمن در شناسایی دقیق ناوگروه امریکایی و حمله نسبتا موفق به محل استقرار آنها را نشان می دهد که در نهایت منجر به نابودی یک فروند جنگنده اف۱۸ سوپرهورنت امریکایی شد.

دومین گل به خودی عجیب نیروی دریایی آمریکا در ماه‌های اخیر

اما حادثه فوق باز هم ضعف و آسیب پذیری جدی ناوگان نیروی دریایی امریکا در دریای سرخ را عیان کرد؛ از دست رفتن دومین جنگنده اف۱۸ امریکایی پس از حادثه عجیب دسامبر ۲۰۲۴ میلادی.

حمله موفق ارتش یمن به ناو "هری ترومن" از فاصله ۹۰۰ کیلومتری / دومین گل به خودی عجیب نیروی دریایی آمریکا در ماه‌های اخیر +تصاویر

در تاریخ ۲۱ دسامبر سال گذشته میلادی نیز جنگنده F/A-۱۸F Super Hornet از ناو هواپیمابر هری اس ترومن توسط رزم‌ناو USS Gettysburg (CG-۶۴) از کلاس تیکاندروگا هنگامی که انصارالله یمن ناوگروه فوق را هدف حملات سنگین با موشک های ضد کشتی و پهپاد قرار داد به هنگان دفع حمله به اشتباه مورد اصابت سیستم پدافندی ناو امریکایی قرار گرفت و سرنگون شد.

حمله موفق ارتش یمن به ناو "هری ترومن" از فاصله ۹۰۰ کیلومتری / دومین گل به خودی عجیب نیروی دریایی آمریکا در ماه‌های اخیر +تصاویر

طی این حادثه عجیب یک فروند جنگنده اف۱۸ دیگر نیز هدف قرار گرفته شده بود که با خوش شانسی محض با عبور موشک از کنار جنگنده موجب سرنگونی نشد.

مجموعه حوادث رخ داده برای ناوگروه های امریکایی، سرنگونی پیاپی ده ها فروند پهپاد MQ-۹ در آسمان یمن و ناتوانی محض بمباران های هوایی ارتش امریکا در جلوگیری از شلیک موشک های بالستیک، ضد کشتی و پهپادهای انتحاری یمنی سوالات بسیار زیادی را در خصوص عیار واقعی ارتش امریکا به هنگام ورود به یک درگیری نظامی بزرگتر ایجاد کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 46
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 8
  • ژذپم IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    7 50
    بندر عباس بمب پلاسمایی زدن
    • IR ۱۲:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      9 3
      پاریس تو کلیساشون بمب نیترو کازابلا زده بودن که نتونسته بودن خاموش کنن !!! 👍👍👍
    • مو مدونوم IR ۱۵:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      8 5
      نخیرم انبار مهمات بوده. اینو دیگه همه میدونن
  • IR ۰۹:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    17 7
    اگر به جای جنگ یک مانور هم یک سال و نیم طول می کشید، به طور متوسط دو سه تا هواپیما از دست می رفت. غرض دفاع از کیفیت عملکرد ارتش آمریکا نیست ولی «ناتوانی محض بمباران های هوایی ارتش آمریکا» و «سوالات بسیار زیادی در خصوص عیار واقعی آن» نباید باعث توهم ما در مورد نتایج آن «درگیری نظامی بزرگتر» بشود.
    • IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      6 3
      مطمئن باش آمریکا اجبارا، جهت تهدید و امتیاز گیری در مذاکرات با ایران هم که شده تمام توان قابل اجرای خود را بکار گرفته و شکست خورده، فراموش نکن آنها بیش از ده هزار کیلومتر از منطقه فاصله دارند.‌ شیخک های مرتجع حاشیه هم جرات همراهی بیشتر ندارند. معلومه که قدرت آمریکا بیش از این حرفهاست ولی توان اجرا ندارد.
  • IR ۰۹:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    4 0
    یکسری از موشکا اصلا آشنا نیستن!
  • CA ۰۹:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    1 6
    اگر یمن موشک های سه هزار کیومتری دقیق داشته باشه یا پهپاد ها با سه هزار تا اصلا نمیتونه نزدیک بشه
  • ادرین DE ۰۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    23 17
    حجیم ترین ناو دنیا با 300 متر باند پرواز جنگده، یک ساله دارن موشک سمتش پرتاب میکنن، دریغ از یه اصابت !! همه موشک ها یا تو هوا زدن یا خورده تو آب!
    • یک ایرانی IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      16 7
      شاید تصاویر اصابت موشکها به ناو رو ندیدید. تصاویرش هست. اما من میخوام اون سمت ماجرا رو بگم: دومین قدرت اتمی دنیا با بزرگترین ناوگان هواپیمابر دنیا و ده ها پایگاه در منطقه و انواع هواپیماهای رادارگریز و با حدود 3 میلیارد دلار هزینه هفته هاست که ملت تحت محاصره یمن رو که فاقد پدافند هوایی قدرتمند هستن، بمباران میکنه و نه تنها پیروز نشده که از هراس حملات یمن، متناوبا از منطقه درگیری عقب نشینی میکنه. قدرت خدا رو ببینیم، وگرنه از این ناوها و هواگردها کاری برنمیاد همونطور که در افغانستان و ویتنام برنیومد.
    • IR ۱۲:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      9 3
      چرا چیزی که نمیدونی رو جار میزنی؟ حرف نزنید باور کن نمیگن لالی! فکر کردی یک ناو هواپیمابر فقط خودش هست و خودش؟ می دونی چند تا ناوشکن و رزم‌ناو و زیردریایی و کشتی لجستیکی همراهی میکنن این ناو هواپیمابر رو؟ و فقط برای حفاظت از اون هست. دور ناو هواپیمابر رو گرفتند این کشتی ها و اجازه نزدیک شدن هیچ موشک و یا پرنده ای رو نمیدن. و البته جهت اطلاع شما یک ناو هواپیمابر حتی اگر مورد اصابت چندین فروند موشک هم قرار بگیره ابدا غرق نمیشه. به دلیل نوع سازه و نوع ساخت روی آب میمونه و فقط کارایی خودش رو از دست میده.این رو هم بگم که تا حالا چند تا موشک و پهپاد به این ناو برخورد کرده. اما برای از کار انداختنش نیاز به موشک های خلیج فارس هست!
    • IR ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      14 5
      همچین میگی 300 متر باند پرواز گویی 300 هکتار زمین ساکن است. زدن یک شناور در حال حرکت با حدود 900 کیلومتر فاصله کار ساده ای نیست. انشآء الله توسط شیرمردان یمنی به اعماق دریا خواهد رفت
    • ادرین DE ۲۰:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      0 3
      خطاب به دوستانی که گارد گرفتن و دنبال غرق کردن ناو هواپیما بر هستن.. اولا که هیچ نظامی دنبال غرق کردن ناوهای هواپیمابر نمیره. آن هم ناو هواپیمابری که داخلش پر اورانیوم و مواد رادیواکتیوه و بالفرض محال که امکان منفجر کردن یا غرق کردن ش هم باشه هیچ کس اینکار را نمیکنه چون منطقه ی خودی تبدیل میشه به زمین سوخته. این ناو ها که بمب اتم هم با خودش حمل میکنه کثافت کاری امریکایی هاست و بنده هم مشکلی ندارم با زدنش. ولی اینکه عرشه یه ناو را نتونی از کار بندازی حالا با صد تا ناو هم اسکورت بشه دیگه خیلی نوبره. مردم یمن هم مردمی معمولی مثل همه جای دنیا هستن. تنها منبع درآمد دولتش همین چارتا پالایشگاه تو الحدیده بود که امریکا همه را صاف کرد!! حالا شما هی بگو مردم یمن پشتوانه دولتشه. تا کجا؟ جواب سی ملیون شکم گرسنه را میشه داد؟ یمنی ها میتونن یه پالایشگاه بزنن ولی اجازه بهشون داده نمیشه. به نظرتون چرا؟ برای اینکه به تیپ اقای مذاکره گرا برمیخوره. خدای نکرده اقا ترامپ ناراحت میشه. و انتقاد بنده هم نسبت به این تیترهای غلو امیز رسانه های ایرانی هست که هر ساعت میزنن حمله موفق یمن به ناو امریکایی! از نظر یه عده چادرنشین شدن دو ملیون نفر زیر سایه مرگ و قحطی و گرسنگی و بیماری هیچ اشکالی نداره. ما هم نیازی نیست کاری انجام بدیم یمن موشک میزنه! شمایی که دو قورت و نیمت باقیه تو ایران زیر سایه امنیت لم دادی.. چند بار رفتی تو دهن این دولت ت بزنی یه کشتی اب و غذا ببرن تو غزه که هیچ ، تو یمن. در صورتی که بچه های حزب اللهی تو المان و اروپا و امریکا برای تظاهراتی که هر ماه میرن همه تا مرز اخراج از کار و اخراج از کشور و اواره شدن پیش رفتن. فقط نشستین تو ایران میگید ما سهم مون قبلا ادا کردیم موشک دادیم بهشون برن بزنن اسرائیل بعد هم بمباران بشن ما نگاه کنیم؟
  • حامد پلاس IR ۰۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    28 14
    یمن داره مثل غزه شخم میخوره اونوقت شما دلخوش به این هستید که یه هواپیما لیز خورده و افتاده تو دریا؟؟؟؟ ااونوقت چه نفعی برای اون مردم ستمدیده و محروم و مفلوک داره که در چنگال یکسری مغز مرده اسیر شدن که هم از خودی میخورن و هم از بیگانه.......
    • یک ایرانی IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      18 6
      انصارلله از سیاره دیگه نیومده، از دل مردم یمن بیرون اومده و مطمئن باش اگر پایگاه مردمی نداشت نمیتونست حملات وحشیانه سعودی و آمریکا و انگلیس رو طی سالهای گذشته تاب بیاره. موضوع اینه که در دنیا انسانهایی هستند که حاضرن برای استتقلال و اعتقاداتشون بمیرن و این زندگی چند روزه دنیا در نظر اونها اونقدر ارزش نداره که چشمشون رو به روی نسل کشی در غزه ببندند. ماجرای حماس هم همینه وگرنه چرا طی تقریبا 18 ماه گذشته مردم غزه علیه حماس حتی یک تجمع برگزار نکردن؟!
  • IR ۱۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    25 8
    خدایا تیر مبارزان یمنی را به هدف بنشان
    • IR ۱۴:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      2 9
      خدا عقل داده تا استفاده کنید و سلاح دقیق بسازید. آمریکایی ها پس از نعمت خدا بیشتر استفاده میکنن تا حوثی قات زن
  • IR ۱۰:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    10 5
    عجیبه. این یمنی ها لنگ می بندن و شلوار هم پاشون نیست. ولی با این فقر شدید مدل به مدل موشک بالستیک و هایپرسونیک می سازن. چجوری؟
    • IR ۱۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      6 10
      یمن در حال حاضر پیشرفته ترین تکنولوژی های روز جهان رو در اختیار داره اونم در تمامی عرصه ها نه فقط نظامی . در کل کشور فوق پیشرفته ای محسوب میشه
    • IR ۱۶:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      2 6
      یمن در حال حاضر پیشرفته ترین کشور جهان محسوب میشه با صنایع و اقتصادی فوق مدرن و بسیار مرفه
  • IR ۱۰:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    5 3
    حرکات چرخشی تند ناوها در بعضی درگیری ها رایج است و به معنی این نیست که «کلیه سامانه های هشدار و پدافند هوایی ناوشکن های محافظ ناو هواپیمابر در رصد یا رهگیری پرتابه های مهاجم ناکام مانده اند.»
    • IR ۱۵:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      3 3
      برای اینا توضیح میدی؟! اینا توی عمرشون چیزی به اسم پروتکلهای حفاظتی نشنیدن
  • IR ۱۰:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    6 5
    به «کارشناس» نظامی تان بگویید ناو هواپیمابر مثل کابوی فیلم های وسترن نیست که بخواهد در آخرین لحظه با زیگزاگ رفتن در مقابل گلوله جاخالی بدهد. مانورهای ناو که بعضاً سریع هم هست، البته با معیار ناوها، همراه با سایر سیستم های پدافندی و به عنوان بخشی از آنها اجرا می شود نه پس از ناکامی آنها و به عنوان آخرین تاکتیک.
  • IR ۱۱:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    12 10
    چه جالب! از دست رفتن فقط دو هواپیمای آمریکایی در طول جنگ، که هیچکدام هم مورد اصابت موشک های انصارالله قرار نگرفته اند، موفقیت ارتش یمن به حساب می آید، در مقابل از بین رفتن هزاران هدف در خاک یمن توسط همین هواپیماها که 1200 هدف در همین دو ماه اخیر منهدم شده.
    • علی IR ۱۲:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      8 1
      بودجه نظامی و قدرت اقتصادی و تجهیزات دو طرف جنگ را مقایسه کنی متوجه سوالت میشی خودت
    • Mohammad IR ۱۶:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      3 2
      زمان همه چیز را نشان خواهد داد عجله نکنید.
  • IR ۱۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    12 8
    خاک بر سر ناو امریکا که از ترس حملات یمن ،موقع فرار یه اف 18 شصت میلیون دلاری رو انداختن تو آب پشت سرشونم نگاه نکردنو با سرعت تموم در رفتن،ابر قدرت ابر قدرت این بود،خااااااااااااااک بر سر پرزیدنت ترومپت قمپوز در کن
  • IR ۱۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    11 7
    الله اکبر مقاومت زنده ورزمنده
    • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      5 0
      در این کپی-پیست خلاقانه‌تان که زیر هر مطلبی می گذارید بین حرف و و کلمه‌ی رزمنده یک فاصله بگذارید تا بیش از پیش حقانیت‌تان را باور کنیم.
  • IR ۱۲:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    4 2
    کاش کلاهک بارشی داشت
    • IR ۱۸:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      1 1
      ای خدا ... اون دیگه چقدر هزینه دربرداره ؟
  • IR ۱۲:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    1 2
    به هر حال در بازی ها هم گل زده می شود و هم گل به خودی. فقط لطف کنید نتیجه کلی این «بازی» یمن را هم گهگاهی گزارش کنید.
  • IR ۱۲:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    5 2
    شما در مورد بچه های انقلابی چی فکر کردین واقعآ ما رو اینقدر ساده دیدین هر چیز عجیب و غریبی برای ما تعریف می کنید کل جبهه مقاومت از بین رفت آخریش هم یمن هستش که دارن شخم میزنن بعد ما اینجا نظاره گر هستیم و ادعای پیروزی داریم جمع کنید بابا
    • IR ۱۵:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
      0 0
      یعنی تو بچه انقلابی هستی ؟
  • IR ۱۲:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    3 7
    تا غرق شدن ناوهای آمریکایی چیزی نمانده. درود بر یمن.
  • ناشناس IR ۱۳:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    9 7
    یکساله دارن میگن هدف قرار دادیم بسه اینهمه دروغ والله بچه های یکساله هم دیگه میدونن مثل ما دروغ میگن
  • IR ۱۳:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    7 5
    ای ول یمن پوزه شیاطین رو به خاک مالیده
  • GB ۱۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    6 5
    شما با کم فکری و اصرار مشکوک در بزرگنمایی قدرت حوثی ها و تحریکات مداوم دارید آمریکا رو تشویق به حمله به ایران میکنید. بس کنید این کارهای بیهوده هزینه ساز رو.
  • IR ۱۴:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    7 4
    ایران مدیون مبارزان مومن یمن است، دلقک یانکی خیال داشت در آستانه مذاکرات تحمیلی خود با تهاجمات وحشیانه به یمن از ایران زهر چشم بگیرد، اما ایستادگی این انسان های وارسته ورق را برگردانده است.
  • IR ۱۴:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    10 7
    خود فروختگان بسیار ناراحتند جامه جاک کردند و بسیار گریستند!!
  • بهلول IR ۱۷:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    3 4
    مزدوران رسانه آمریکا در پیامها دارن برای شیطان بزرگ‌ سینه چاک کرده و آبروداری می کنند.قدرت آمریکا از اول انقلاب تا حالا رو به افول و سقوط است. در قرآن ببینید که خداوند نمرود را با پشه و فرعون را در دریا نابود کرد. همان خدا دارد خدایی می کند.
  • IR ۱۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    0 1
    همین قدر که تحقیر شدند رو ما را ساخت.
  • IR ۲۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    1 0
    یمن این همه موشک زد به ناو ولی پدافند کرد و یکی هم غرق نشد و اگر درگیر شود ایران هم کشتی دشمن بعیده غرق شود بر خلاف تصورات و با پدافند کردن موشکها را میزند
  • IR ۰۳:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
    1 0
    اینکه ناو هواپیمابر برای دفاع از خودش مث قایق موتوری مانور بده عجیبه اما اگه درست باشه یعنی سیستمهای جنگالش معیوبه که نمیتونه موشک رو نابود کنه ...
  • IR ۲۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
    0 0
    هر شب داره یمن را میکوبه
  • IR ۲۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
    0 0
    هنوز موشک های ضد کشتی نهایی ما وارد میدان نشدند تا به ناوهای هواپیما بر نشان دهیم ایا مانور فرار کار ساز انها خواهد بود یا نه . نتیجه را در میدان نبرد ما خواهید دید . جایی که راه فرار برای ناوگروهها وجود نخواهد داشت . به فضل الهی
  • محسن IR ۰۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    0 0
    درود خدا بر شیر مردان یمنی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس