کد خبر 1710968
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴

به گزارش مشرق،محمد ایمانی در مطلبی با عنوان آچار فرانسه آسمان، چگونه مقهور دریا شد، درباره سرنگونی سوپر هورنت نوشت:

تقابل مقاومت یمن با آمریکا در کرانه دریای سرخ و تنگه باب المندب، نقطه عطفی در تاریخ معاصر است. انصار الله اکنون نه با رژیم سعودی و امارات و نه رژیم صهیونیستی، بلکه خود آمریکا پنجه در انداخته است.

پس از سرنگونی چندین پهپاد، خبر می رسد که یک جنگنده پیشرفته نیز سرنگون شده است.

بیانیه نیروی دریایی آمریکا را ببینید: جنگنده اف/ای-۱۸ ئی در حین یدک‌کشی در عرشه داخلی یک ناو در دریای سرخ، تحت کنترل خدمه حرکت قرار داشت که کنترل آن از دست رفت. هواپیما و یدک‌کش هر دو به دریا سقوط کردند. یک ملوان به طور سطحی مجروح شد

انگار خودروی اسقاطی در جاده سُرخورده است! اما شبکه الجزیره می گوید: جنگندهٔ اف-۱۸ هنگام مانور برای جلوگیری از هدف گرفته‌شدن، از ناو هواپیمابر سقوط کرده است.

واضح ترش می شود این که جنگنده آمریکایی هنگام فرار از آتش پدافند سقوط کرده و به دریا افتاده است. مقاومت یمن می گوید جنگنده F/A-18 را سرنگون و منهدم کرده است.

این دومین «سوپر هورنت» (زنبور سرخ) است که در جریان نبرد یمن با آمریکا سرنگون می‌شود. دی ماه گذشته نیز یک هواپیمای اف-۱۸ سرنگون شد، اما سنتکام ادعا کرد با آتش خودی و به اشتباه هدف قرار گرفته است(!)

وبسایت آمریکایی المانیتور اعلام کرد: نوع آتش یمنی‌ها و اینکه آیا جنگنده رهگیری شده، مشخص نیست، ولی آنچه مشخص است، اینکه جنگنده آمریکا در دریای سرخ غرق شد.

آچار فرانسه آسمان، چگونه مقهور دریا شد؟

"اف/ای-۱۸ سوپر هورنت" ۶۷ میلیون دلار قیمت دارد و جنگنده مافوق صوت چندمنظوره است. ۲۰ درصد از اف/ای-۱۸ هورنت بزرگ‌تر و دارای ظرفیت حمل ۸ تُن بمب و موشک است.

"آچار فرانسه آسمان"، دارای برد پروازی بیشتر و قابلیت حمل مهمات ویژه از جمله انواع تسلیحات هوشمند و بمب‌های ماهواره ای است؛ و گروه عملیات رزمی هواپیماهای ناونشین را فرماندهی می کند.

ناو هواپیمابر «هری ترومن»، یکی از یگان های عملیاتی آمریکا در بمباران مردم یمن است که در کنار ناو وینسون، طی چندین نوبت هدف حملات مقاومت یمن قرار گرفته است.

جنبش انصارالله ظرف ۶ هفته، ۷ فروند پهپاد آمریکایی را سرنگون کرده است. تنها در یک هفته،۳ فروند پهپاد منهدم، و آخرین بار ظرف ۲۴ ساعت، دو پهپاد ساقط شد. ۲۶ پهپاد MQ-9 آمریکایی در جنگ یمن سرنگون شده است.

شبکه سی‌ان‌ان اعلام کرد: به علت سرنگونی مداوم پهپادها، تعیین میزان موفقیت حملات به حوثی ها دشوار شده است. سرنگونی پهپاد های ۳۰ میلیون دلاری MQ9 ، در حالی است که آمریکا تنها حدود۲۰۰ فروند از این پهپاد را در اختیار دارد.

سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی افزودد: مناسب‌ترین پهپادها برای انجام مأموریت، MQ9 است. اما یمنی‌ها بارها آن‌ها را سرنگون کرده‌اند. توانایی و عزم حوثی‌ها برای حمله به ناوهای آمریکا و اسرائیل تغییر چندانی نکرده و بمباران مداوم، بر توانایی یا ساختار فرماندهی آنها تأثیری نداشته است.

آسوشیتدپرس هم به نقل از مقامات پنتاگون گزارش داد: حوثی ها در ۶ هفته، هفت پهپاد آمریکایی را سرنگون کردند. این نشان از پیشرفت عملیاتی یمن و هزینه ای گران برای پنتاگون است

نصر الدین عامر از رهبران انصار الله تاکید کرد: "ملت بزرگ ما، طرفی نیست که از آمریکا بترسد؛ چرا که با خدا عهد بسته و او هم یاور ماست. ما بی هیچ واهمه به تعقیب ناوهای و سرنگونی جنگنده های آمریکا ادامه خواهیم داد".

بر خلاف فضاسازی آمریکا برای نیابتی معرفی کردن نیروهای مقاومت در منطقه، هیچ کدام آنها نیابتی نیستند و به همین علت هم فشارهای آمریکا قادر به متوقف کردن آنها نیست؛

هر چند که جمهوری اسلامی ایران تا هر جا که بتواند از این متحدان شجاع و غیور پشتیبانی می کند و در پیشرفت های دفاعی آنها نقش آفرین بوده است.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    3 5
    این نشونه ضعف شماست که از تصادف خودرو و سرما خوردن خلبان دشمن دنبال دستاوردید! برید خجالت بکشید. انقدر که گنده گویی کرده بودید تا الان باید 6 تا ناو غرق میکردید الان به سقوط از عرشه یه هواپیما جشن امتی گرفتید؟ نه خجالت نکشید فردا توی استادیوم آزادی تجمع کنید و شیرینی پخش کنید! حقیرها
    • ایرانی IR ۱۹:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      5 1
      نه این نشونه ضعف درک و تحلیل و انصاف و منطق و مزدوری شماست
    • محمد IR ۲۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      1 1
      احمق ماهواره ای،خلبان سرما خورده هواپیمای جنگنده افتاده تو آب خیلی بیشرفی،یمنی ها در مقابل با آمریکا تقریبا با هیچ دارن کارستون میکنن،امثال تو زیر پتو و تو مجازی فقط بلد هستید گردن کلفتی کنید.
    • امیریل IR ۰۰:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
      1 1
      چیزی که آدم رو میترسونه ارتش بالیوودی آمریکا نیست خود آمریکا هم از خودش حساب نمیبره بگذریم چیزی که من رو میترسونه مغز چوچ تو و امثال توست واقعا چنتا دیگه مثه تو در این کشور هستند ترسناکید نه بخاطر شجاعت بلکه بخاطر حماقتتون.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس