کد خبر 1710163
تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۹
هواپیمای آبپاش روسیه

۳ فروند هواپیمای روسی شامل ۲ فروند هواپیمای سنگین آب پاش و یک فروند هواپیمای فرماندهی وارد بندرعباس شدند.

به گزارش مشرق، دقایقی پیش، فرودگاه بین‌المللی بندرعباس میزبان ورود دو فروند هواپیمای آب‌پاش و یک فروند هواپیمای فرماندهی بحران متعلق به کشور روسیه بود. این اقدام در راستای همکاری‌های بین‌المللی برای مقابله با آتش‌سوزی گسترده در بندر شهید رجایی صورت گرفته است.

این هواپیماها بلافاصله پس از فرود، برای آماده‌سازی جهت انجام عملیات اطفای حریق هوایی مستقر شدند. انتظار می‌رود عملیات اطفای هوایی از ساعتی دیگر با هدف تسریع در مهار آتش و جلوگیری از گسترش آن از سر گرفته شود.

شاهدان عینی و تیم‌های حاضر در محل آتش‌سوزی گزارش داده‌اند که خوشبختانه، شدت آتش‌سوزی نسبت به ساعات اولیه کاهش چشمگیری داشته و میزان دود ناشی از آن نیز به مراتب کمتر شده است. این امر نشان‌دهنده پیشرفت در عملیات اطفای حریق و تلاش‌های بی‌وقفه آتش‌نشانان است.

با این حال، کارشناسان معتقدند که با توجه به گستردگی منطقه درگیر آتش‌سوزی، اطفای کامل حریق و انجام لکه‌گیری‌های نهایی ممکن است زمان‌بر باشد. امید است با ورود این هواپیماهای روسی و تداوم تلاش‌های شبانه‌روزی آتش‌نشانان، امروز شاهد مهار کامل آتش در بندر شهید رجایی باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۸:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    2 22
    خدا میدونه قراره چند برابر باهامون حساب کنن و بدوشنمون
    • Partisan_2005 IR ۰۸:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
      8 4
      کمک امدادی که هزینه نداره کودن. کمتر از موتوری جنس بگیر
    • IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
      6 1
      چرت نگو اینا همپیمانند.
    • IR ۰۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
      10 2
      کافر همه را به کیش خود پندارد. کسی که پول زور و مفتی و دو لا پهنا با دیگران حساب میکند. کشورهای غربی ودر راس آن ها ارباب غرب وغرب پرستان آمریکا است. ارباب بزرگ ترامپ دستور داده عربستان یک تریلیون امارات یک و چهاردهم تریلیون وقطر هشتصد میلیارد پول زور بدهند دست امثال تو برسد ایران را تمام وکمال تقدیمش میکنی
    • IR ۰۹:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
      10 1
      تو چه حیوانی هستی
    • IR ۱۳:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
      4 2
      بی شعور اگه حرف زدن یادت ندادن لااقل برو حرف نزدن را یادبگیر!!! سفیرایران بنابرخواسته دولت در روسیه تقاضای همکاری کرده وآنها هم برای کمک آمده اند.
    • IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
      3 1
      توچرابه همه کس وهمه چی لگد میزنی؟
    • IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
      4 1
      برو بمیر انگل جامعه
  • NL ۰۸:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    0 1
    ترامپ رئیس‌جمهور usa و کوریلا فرمانده centcom عامل انفجارها در بنادر ایران هستن.
  • IR ۱۰:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    1 0
    حالا که دیگه خاموش شده
    • IR ۰۷:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
      0 0
      الان که خاموششده اومدن تا اسکلای شرقگدا رو خر کنن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس