کد خبر 1708152
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۸
بهبود کیفیت آرد و نان با فناوری هسته‌ای

محققان پژوهشگاه علوم وفنون هسته‌ای ایران در کرج موفق به تولید بهبود دهنده آنزیمی آرد گندم ونان با روش پرتودهی گاما شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ایرانی GB ۱۹:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
    1 1
    عالیه , بهتره که این کار رو کاملا" توسعه بدین , موفق باشین
  • IR ۱۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
    0 11
    با اورانیوم ۶۰درصد؟
  • CA ۰۲:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
    2 0
    بهترین نانهای خود غربیها امروز به روش قدیم ایران با خمیر ترش طبیعی درست میشه که نسبت به نانهای معمولی که در اغلب فروشگاهها قابل دسترس هست، خیلی مرغوبتر خوش طعم تر و خیلی گرونتره. مواد تشکیل دهنده این نان عبارتند از آرد گندم و چاودار ارگانیک بدون هیچ افزودنی، خمیر ترش و آب. اینها تنها موادی هستند که یک نان سالم مغزی خوشمزه لازم داره.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس