کد خبر 1707581
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۱
گولسیانی: مشکلات پرسپولیس از مدت‌ها قبل آغاز شده است

مدافع گرجستانی پرسپولیس معتقد است مشکلاتی که سرخپوشان در کسب نتیجه با آن مواجه هستند، از گذشته‌ای نه چندان دور به وجود آمده است.

به گزارش مشرق، گئورگی گولسیانی پس از شکست ۲ بر صفر تیم فوتبال پرسپولیس مقابل سپاهان اصفهان اظهار داشت: این شکست احساس وحشتناکی داشت. به این خاطر صحبت می‌کنم که در قبال تیم و هواداران احساس مسئولیت می‌کنم.

وی در مورد گلی که به اشتباه وارد دروازه پرسپولیس کرد، گفت: زدن گل به‌خودی یک احساس وحشتناک بود. گاهی می‌خواهید عملکرد خیلی خوبی داشته باشید که شرایط وحشتناک می‌شود. فوتبال همین است. عملکرد خوبی نداشتیم و مشکل ما از مدت‌ها پیش آغاز شده است.

مدافع پرسپولیس با اشاره به عملکرد ضعیف سرخپوشان طی هفته‌های اخیر تصریح کرد: اگر به خودمان گل نمی‌زدم، دلیلی بر این نبود که عملکرد خوبی داشتیم. در بازی قبلی و مسابقه پیش از آن هم خوب نبودیم. مشکلاتی داشتیم که نتوانستیم حل کنیم که امروز شروع نشده و از مدت‌ها قبل آغاز شده است.

گولسیانی درباره وضعیت ادامه همکاری خود با باشگاه پرسپولیس برای فصل آینده خاطرنشان کرد: نمی‌دانم. این موضوع به من ارتباط ندارد و به باشگاه هم مربوط است. حس خوبی ندارم و نمی‌خواهم خیلی صحبت کنم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا مدیران باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد با او مذاکره کرده‌اند یا خیر، عنوان کرد: خیر.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 13
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    5 3
    بله درسته مشکلات شما از زمان رفتن بابا مسعود اغاز شد ولی نمایان نبود چون بابا مسعود انقدر کار کرده بود که تا دو سه سال بعد رفننش هم همچنان از اثار کارهاش بهرمند بشید اما خب کم کم نبودش اثار خودشو‌نشون داذ و با امدن وی ای ار همه چیز عیان شد و دیگه نتونستید سر تیم ها رو ببرید
    • حسین IR ۱۶:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
      0 0
      البته استقلال هم با آمدن وار در جایگاه واقعی خودش قرار گرفته🤣
  • IR ۰۰:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    1 0
    کارتال با ایت ارنم و تعویضاش...
  • نامدار IR ۰۵:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    4 2
    مشکلات شما از وقتی شروع شد که همونایی فحاشی ناموسی کردن دلار کاغذی دادن دستت
  • مقیمی IR ۰۷:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    2 1
    مردک ... با این بازی کردنش دنبال مقصر هم میگرده نکبت
  • سرخ کابوس آبی IR ۰۷:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    2 2
    بله از زمانیکه گاریدو داد میزد فلانی اخبار باشگاه را بیرون میبره -سیستم لو میره به غلط بهش مشاوره میدن -باند درست کردن و... اما درویش ساکت وراضی بود ودر مقابل گاریدو می ایستاد تا اینکه جاسوس وباندبازها را اخراج کنه .وتیم از هم پاشید از حق باشگاه درمقابل تراکتور گذشت تا تحقیر بشیم .به چه قیمتی آقای درویش؟؟؟؟
  • IR ۰۸:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    3 2
    باید از الان با کمیته داوران برای فصل بعد قرارداد ببندین
    • روشن IR ۰۹:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
      2 2
      آب بریز همون جا که میسوزه کجای جدولی شما
  • IR ۰۸:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    2 1
    فقط و فقط آمدن وار مشکل شماست گرچه همه سوت های وسط زمین مثل گذشته به نفع شماست ولی دیگه خبری از گل های آفساید و هند و با خطا و پنالتی های مفت نیست. یحیی گلمحمدی بعد از دریافت چندین جام مفت با ورود وار علنال مخالفت کرد و قبل از ورود وار از پرسپولیس رفت گرچه مسئولین محترم آخرین جام رو هم تقدیم اوسمار کردند.
  • IR ۰۹:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    1 1
    گرجستانی دوست داشتنی چه جوری همتتون شد که تو یه فصل چهار بار به یه تیم ببازید؟
  • روشن IR ۰۹:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    0 1
    این آنالیز خانبان چه غلطی میکنه واقعآ حق با گاریدو بود
  • IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    2 0
    ببم ! نگران نباش ! با تو تمدید نمی کنند ، یکی دوتا از آشغال های از رده خارج شده ترکیه ای میارن و فصل آینده ، در رده های دوازدهم ، سیزدهم خواهند بود !؟!
  • IR ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    0 0
    کیسه کش های شش تایی خور داخل و خارج کجای جدول دارن دست و پا میزنن؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس