کد خبر 1704910
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۵

به گزارش مشرق،کانال تلگرامی ژئوپلیتیک رسانه در مطلبی با عنوان مذاکره بدون پیوست مقاومت، ناقص و مخاطره‌آمیز است نوشت:

در معادلات پیچیده‌ی دیپلماسیِ منطقه‌ای، ایالات متحده هرگز رژیم صهیونیستی را تنها نخواهد گذاشت. این یک واقعیتی تلخ و استراتژیک است که در هر بحران و منازعه‌ای در غرب آسیا و خاورمیانه خود را نشان داده است. از تأمین بی‌قید و شرط تسلیحات تا پوشش سیاسی در نهادهای بین‌المللی، حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی پیوست ثابت سیاست خارجی‌اش بوده است.

جمهوری اسلامی ایران باید پیوست خود را در مذاکرات آینده با صراحت و شجاعت تعریف کند، پیوستی با عنوان جبهه مقاومت. انصارالله در یمن، حزب‌الله در لبنان، حشدالشعبی در عراق و دیگر بازیگران محور مقاومت، بازوان راهبردیِ بازدارندگی ایران در برابر ائتلاف عبری-عربی-غربی به شمار می‌روند. هرگونه مذاکره بدون در نظر گرفتن وزن ژئوپلیتیکی این گروه‌ها، عملاً به تضعیف عمق راهبردی ایران خواهد انجامید.

امروزه مقاومت، صرفاً یک گفتمان نیست، بلکه یک واقعیت میدانی و تعیین‌کننده در معادلات امنیتی منطقه است. ایران باید این سرمایه‌ی راهبردی را در متن گفت‌وگوها و توافقات بین‌المللی بنشاند، نه با رویکرد انفعالی، بلکه با ابتکار و اعتماد به نفس.

دیپلماسی مقتدر زمانی معنا دارد که توازن میدان و میز مذاکره رعایت شود، و این توازن، بدون لحاظ نقش جبهه مقاومت، نه‌تنها ناقص بلکه مخاطره‌آمیز خواهد بود.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۲۲:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
    0 0
    ترامپ تکلیف مذاکره کنندگان را روشن کرد (بوسیدن...)
  • IR ۲۳:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
    0 0
    مقاومت ؟؟؟؟؟ حماس یل بهتر بگیم شهر غزه که دیگه نخواهد بود جمهوری اسلامی مردم کشورهای دیگه رو فدای موندن یا ایدئولوژی ریاکارانت نکن تاوان داره ملت یمن بخاطر شما کشته میشود اموزه های شیعه میگه نشد قبول کنید شکسته لازمه خداحافظی کنید ، یا بکشید کنار قدرتمند بشید مخصوصا داخلی بیست سال دیگه شروع کنید با احساس کویتی پور و ..دیگه کار پیش نمیره ، انرژی جهان عوض شده شما تو روشهای قدیم گیر کردید
  • زهرا IR ۰۱:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۱
    1 1
    حرف صحيح است ولي بعيد مي دانم از اين تيم مذاكره كننده آبي گرم شود
  • IR ۰۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۱
    1 1
    تيم مزاکره کی باشد اگر اين افرد دوربرپزشکیان باشند که‌ هیچ
  • IR ۰۷:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۱
    1 0
    وقتی برخلاف نظر رهبری که فرمود مذاکره ،عاقلانه هوشمندانه و شرافتمندانه نیست با اصرار میرن برای مذاکره اونهم زیر سایه تهدید و تحریم ،چه توقعی دارید
  • IR ۰۹:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۱
    1 1
    انا لله و انا الیه راجعون سلام حاج قاسم! شنبه قراره با قاتل تون مذاکره کنیم تا همه مشکلات دنیای اسلام ، غزه، لبنان، ایران ،معیشت و..‌.حل بشه حاجی ببخشید که نتونستیم انتقامتون رو بگیریم سلام مارو به سید ابراهیم برسون.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس