کد خبر 1698598
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان

منابع خبری از حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک دستگاه خودرو در جنوب لبنان خبر دادند.

به گزارش مشرق، رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه در یک حمله پهپادی، یک دستگاه خودرو را در منطقه «میس الجبل» در جنوب لبنان هدف قرار داد.

سازمان دفاع شهری لبنان اعلام کرد که در این حمله یک نفر شهید شده است.

ساعاتی پیش نیز منابع خبری گزارش داده بودند که پهپاد رژیم صهیونیستی یک دستگاه خودرو را در شهرک «یاطر» در لبنان هدف قرار داده است.

در این حمله پهپادی یک نفر شهید و یک شهروند زخمی شد.

آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین‌المللی بامداد روز چهارشنبه هفتم آذر ۱۴۰۳ اجرا شد.

از زمان اجرای شدن این توافق، ارتش رژیم صهیونیستی بارها با حمله به مناطق جنوبی لبنان و شهید و زخمی کردن شهروندان این کشور، آتش بس را نقض و از بازگشت آوارگان لبنانی به برخی شهرک‌ها و روستاها در جنوب این کشور ممانعت کرده است.

بر اساس اطلاعات رسمی لبنان، تجاوز ارتش رژیم اسرائیل به این کشور منجر به شهادت سه هزار و ۹۶۱ نفر و مجروح شدن ۱۶ هزار و ۵۲۰ نفر از جمله تعداد زیادی از کودکان و زنان و آواره شدن حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار لبنانی شد.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۳:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
    0 0
    به دلیل نداشتن دید استراتژیک حماقت کردند مستقیم جنگیدند و همه با هم نابود و منطقه تصرف شدند ولی میشد غزه ای ها و لبنانی و ایرانی و عراقی ها افراد نخبه غاصب را در خارج بزنند تا فقط کودن و خرفت باقی بماند و یک رهبر پیر خرفت بیسواد شیره ای معتاد دست نشانده شرق و غرب بالا بیاید بالاسرشان و اقتصاد و تولید و زراعت و اب را نابود کند و ورشکست کند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس