قالیباف: سَلَف‌خرها بیشترین منفعت را می‌برند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در خصوص مدیریت بازار شب عید از دولت انتظار می‌رود از تمام ظرفیت‌های اجرایی برای حفظ ثبات و تأمین کالاهای مورد نیاز مردم استفاده کند.

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، گفت: بزرگداشت شهدا و سالروز فرمان حضرت امام (ره) مبنی بر تأسیس بنیاد شهید را گرامی می‌دارم. مفتخر هستیم که مجلس بسیاری از مطالبات بر زمین مانده جانبازان، آزادگان و خانواده‌های شهدا را پیگیری کرده است.

وی متذکر شد: در همین راستا و مطابق برنامه هفتم پیشرفت از دولت می‌خواهیم تا پیش از پایان سال اول برنامه، لایحه قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران را به مجلس ارائه کند تا ما به وظیفه تکریم این قهرمانان سرافراز عمل کرده باشیم. علاوه بر این نیازمند بهبود ارائه خدمات در بنیاد شهید و افزایش کیفیت خدمات‌رسانی شایسته به سروران خود هستیم.

وی ادامه داد: همچنین در سالروز درگذشت مجتهد شجاع و از رهبران نهضت ملی شدن صنعت نفت، حضرت آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی یاد و خاطره ایشان و تمامی کسانی را که به هر نحو در قطع کردن دست اجانب از ثروت‌های ملی ایران عزیز نقش آفرینی کردند، گرامی می‌دارم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ایران حتی در روزهایی که حکومت و هیئت حاکمه وقت، خود را تماماً وابسته و وامدار به کشورهایی زورگو و مستکبر می‌دانست، نهضت‌های افتخارآمیز استقلال‌طلبانه را پیش برد و در مقابل زر، زور و تزویر حاکمان و غارتگران اروپایی و آمریکایی ایستادند.

قالیباف بیان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی به ثمر نشستن چند دهه مبارزه رهبران دینی و ملی کشور عزیزمان برای حفظ منافع کشور در برابر زیاده‌خواهی دشمنان و تأمین استقلال و عزت ملی بود.

طرح کالابرگ تا آخرین مرحله به بهترین شکل عملیاتی شود

وی در ادامه گفت: در خصوص مدیریت بازار شب عید از دولت انتظار می‌رود از تمام ظرفیت‌های اجرایی برای حفظ ثبات و تأمین کالاهای مورد نیاز مردم استفاده کند و طرح کالا برگ را که حاصل کار مشترک قواست، تا آخرین مرحله به بهترین شکل و با رعایت شأن آحاد جامعه در مرحله تخصیص کالا پیش ببرد تا کمی از مشکلات معیشتی روزهای پایان سال از این طریق جبران شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 19
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۱۰:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
    2 0
    چطوری یکی مستجر ما هفت هشت میلیون قسط میده میشه دهک هشت به بالا ولی یکی خونه دارد بدهی ندارد میشه دهک پنج شیش
  • امیرکبیر IR ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
    2 0
    مهمترین ظرفیت هر دولتی را قدرت مدیریت و برنامه ریزی مناسب آن به فراخور زمان و مکان تعیین می کند که تابحال در اکثر دولتها ضعیف بوده است.
  • IR ۱۲:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
    0 3
    درود بر شما
  • NO ۱۳:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
    0 0
    مرسی
  • حبیب IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
    2 0
    ظرفیت!!! نیروهای ( رانتی و سهمیه و ریا) مگه میتونه ظرفیت داشته باشه!!!
  • ت IR ۱۵:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
    2 0
    عامل گرونی بازار و بی ثباتی عرض و بیکار فقر دولت هست
  • IR ۱۶:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
    0 1
    درود بر شما
  • IR ۱۶:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
    1 0
    خداوند خالق هست میفرماید دهنی که با تفکر باز بشه همش رحمت میشه ولی دهنی که بی تفکر واندیشه باز بشه همش بلاست
  • IR ۱۷:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
    0 3
    درود بر دکتر قالیباف
  • IR ۱۷:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
    0 1
    درست می فرمایید
  • IR ۱۹:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
    0 1
    دکتر مردم رو دریابید
    • IR ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
      0 0
      دکتر ؟!!!!!!!!
  • IR ۲۰:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
    0 0
    سر مردم بدبخت را با کالا برگ پول‌های جزئی و امثالهم مشغول کرده خودشان پی پول‌های هزاران میلیاردی
  • IR ۲۳:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
    0 0
    کدام عید؟
  • معلم IR ۱۰:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
    0 0
    از بس قیمت ها ثابت مانده شرمنده شما شدیم
  • محمود IR ۱۱:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
    0 0
    فقط تولید و توزیع
  • رضا بی کس IR ۱۱:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
    0 0
    ظرفیت ؟ کدام ظرفیت ؟ ۴۵ سال چیزی ندیدیم
  • IR ۱۴:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
    0 0
    اگر واقعا می خواستید به نیازمندان کمک کنید نیاز به این همه جنگولک بازی‌ها نبود پول را به شخص میدادید
  • ح . مقیمی IR ۰۱:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۴
    0 0
    اگه راست میگین ی مبلغ درست و حسابی واریز کنید به حساب مردم کالا برگ برای خودتون نگه دارید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس