کد خبر 1692750
تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۶

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی پارسینTV ویدئویی از اعتراف خبرنگار صهیونیست درباره بی تاثیر بودن پرواز جنگنده های اسرائیلی در مراسم تشییع شهدای مقاومت منتشر کرد:

حتی جنگنده‌های اسرائیلی هم نتوانست جمعیت حاضر در تشییع سید حسن نصرالله را بترساند و آن‌ها هنگام مشاهده این صحنه فریاد "مرگ بر اسرائیل" سر دادند!

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۶:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۶
    0 0
    مردک مزدور پست فطرت در حین گزارشش ، جرات ندارد اقیانوس جمعیت را در کشور کوچک لبنان حتی برای ثانیه نمایش دهد . / چقدر مزدوری ، خفت بار است . واقعا می ارزد ؟!!!!
  • IR ۱۶:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۶
    0 0
    اینها احمق ها نمیفهمند که با اینکار چه کمکی در ثبت عکس تاریخی در تشیع جنازه خلق کردند،در حقانیت حزب الله و خونخواری خودشون.
  • عبدالله عبد خدا IR ۲۰:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۶
    0 0
    مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا مرگ بر تمام ظالمین و مستکبرین عالم ...
  • IR ۰۸:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۷
    0 0
    مرگ بر اسراییل

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس