کد خبر 1692339
تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
کمبودهای دردسرساز پرسپولیس برای دیدار با استقلال

تیم فوتبال پرسپولیس در حالی باید رو در روی استقلال تهران قرار بگیرد که این تیم در خط وینگر با کمبود بازیکن رو به رو است.

به گزارش مشرق، تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته (شنبه ۴ اسفند) و در هفته بیستم لیگ برتر به مصاف آلومینیوم اراک رفت که این بازی با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید. فرشاد احمدزاده در نیمه دوم برای پرسپولیس وارد زمین شد و در دقیقه ۷۷ به دلیل تمارض از داور بازی کارت زرد دریافت کرد تا چهار کارته شود و به دلیل محرومیت دیدار با استقلال تهران در هفته بیست و یکم لیگ برتر را از دست داد.

پرسپولیس در شرایطی به مصاف استقلال می‌رود که بازیکنان این تیم در خط وینگر از جمله اوستون ارونوف، سعید صادقی، وحید امیری و امید عالیشاه با مصدومیت مواجه هستند و احمدزاده هم به دلیل محرومیت نمی‌تواند تیمش را همراهی کند.

اسماعیل کارتال در نشست خبری پس از بازی با آلومینیوم هم به کمبود بازیکنان در تیمش اشاره داشت و یکی از عواملی که سردار دورسون نتوانسته در چند بازی اخیر برای پرسپولیس گلزنی کند را نبود وینگر خوب و آماده در تیمش دانست.

در حال حاضر یاسین سلمانی و محمد خدابنده‌لو از گزینه‌های خط وینگر پرسپولیس به حساب می‌آیند که هر دو بازیکن در سمت راست تاکنون به میدان رفته‌اند و در صورتی که امید عالیشاه به بازی با استقلال نرسد ممکن است علی علیپور در دربی ۱۰۵ در نقش وینگر سمت چپ برای پرسپولیس به میدان رود.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
    0 1
    درویش ماموریت خودشو برای فلج کردن پرسپولیس بخوبی انجام داد
  • IR ۱۰:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
    0 1
    پرسپولیس با این پیرهای بالای ۳۳ سال مساوی هم بگیره هنر کرده
  • رضا IR ۱۱:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
    1 0
    تعداد مصدومان و محرومان این تیم حتی به اندازه نیمی از مصدومان تیم استقلال هم نیستند!! این شلوغ کاری ها نشان دهنده ترس تیم لنگ از باخت مقابل استقلال است. تازه اگر به این موضوع توجه نکنیم که استقلال سرمربی ندارد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس