کد خبر 1691497
تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
کناره‌گیری بختیاری‌زاده از هدایت استقلال

سرمربی موقت تیم فوتبال استقلال با انتشار استوری در صفحه شخصی‌اش از هدایت آبی‌پوشان کناره‌گیری کرد.

به گزارش مشرق، سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی موقت تیم فوتبال استقلال که توانست آبی‌پوشان را به مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا برساند، با انتشار یک استوری در صفحه شخصی‌اش از هدایت استقلال کناره‌گیری کرد.

این در حالی است که استقلال باید شنبه در هفته بیستم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف نساجی مازندران برود.

متن کناره‌گیری بختیاری‌زاده را در زیر مشاهده می‌کنید:

فوتبال , استقلال , سهراب بختیاری‌زاده ,

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • پیروزه IR ۱۳:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
    3 3
    آقای مرفاوی یا مظلومی بهترین گزینه هستند فقط باید به آنها فرصت دهند تا نتیجه کار ببینند .والسلام
    • ایرانی عصبانی CZ ۱۸:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
      1 0
      من از تیمهای پرسپولیس و استقلال بخاطر مساعل مدیریتی و طلف کردن پول بیتالمال در خرید بازیکنان خارج از بودجه و سر مربیانی که شکست ناپذیر بوده و این سرگرمی را برای ملت بدارالمجانین یک عده مفت خور بی کفایت همیشه برنده تبدیل کرده اند خوشم نمیاید. اما اگر فرصتی شد بازیهای انانرا برای انکه پیشرفتی ببینم تماشا میکنم. در بازی وحشتناک پرسپولیسی که بی هدف و بدون 2-3 پاس صحیع بازیکنان در ورزشگاه ازادی میچرخیدند نمایش این بیمدیریتها اشکار بود. اما دیروز استقلال در خانه حریف با بازی تاکتیکی و حجومی و پاسکاری بسیار بهتری بازی را برد و صعود کرد. اگر هم میباخت منه تماشاچی خوشحال بودم چون مثل تیم با انجام و حدف بازی کرد. ولی خنده اور است که میخوانم سر مربی پرسپولیس انکار نه انکار ادامه میدهد و سر مربی استقلال کناره گیری میکند.ما گرفتار چه مرضی شده ایم؟.
  • IR ۱۳:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
    0 0
    عاقلانه ترین کاری که بختیاری زاده انجام داد همین بود که آبرو و سابقه فوتبالی خود را جمع کرد و از استقلال رفت تیم استقلال مثل پرسپولیس بیمار است و درست بشو نیستند هر کس مسؤلیت آنها را بعهده بگیرند تمام کاسه و کوزه ها سر او شکسته خواهد شد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس