کد خبر 1691267
تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۷
دیدار دستیار علی‌اف با نتانیاهو

دستیار و مشاور رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان امروز با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و درباره «همکاری‌های دوجانبه و تحولات منطقه» گفت‌وگو کرد.

به گزارش مشرق، ‌حساب کاربری ایکس سفارت جمهوری آذربایجان در فلسطین اشغالی امروز در پیامی از سفر دستیار رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و مسئول بخش امور سیاست خارجی ریاست‌جمهوری این کشور حکمت حاجی‌اف به سرزمین‌های اشغالی و دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو خبر داد.

طبق اعلام سفارت باکو، حاجی‌اف سلام علی‌اف را به نتانیاهو رساند و در مقابل او هم ضمن تشکر، خواستار ابلاغ سلامش به رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان شد.

دو طرف در این دیدار، درباره «همکاری‌های دوجانبه بین باکو و تل‌آویو و همچنین تحولات منطقه» گفت‌وگو کردند.

باکو و تل‌آویو همکاری‌ها زیادی از جمله در حوزه‌های اقتصادی و امنیتی دارند، روابطی که حتی نسل‌کشی مسلمانان غزه توسط اسرائیل در بیش از یک سال گذشته، باعث نشد سران کشور مسلمان جمهوری آذربایجان در آن تجدیدنظر کنند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    1 1
    یاشاسین شمالی و جنوبی آزربایجان، بیر میللت و بیر دولت
  • هادی DE ۲۲:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    1 0
    قالیباف رفته باکو!!! دستیار الهام رفته اسرائیل. واقعا سیاست ما مضحکه است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس