کد خبر 1690577
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۳
انگلیس درخواست کماندوهای افغان را رد کرد

وزارت دفاع انگلیس تأیید کرد این کشور درخواست پناهندگی بیش از ۲۰۰۰ کماندوی افغان را که مدارک معتبری از خدمت در یگان‌های ویژه انگلیس در افغانستان را داشتند، رد کرده است.

به گزارش مشرق، وزارت دفاع انگلیس برای نخستین بار تأیید کرد فرماندهی نیروهای ویژه این کشور درخواست پناهندگی بیش از ۲ هزار کماندوی افغان را که مدارک معتبری از خدمت در یگان‌های ویژه انگلیس در افغانستان داشتند را رد کرده است.

بر اساس گزارش بی‌بی‌سی، به نظر می‌رسد که فرماندهی نیروهای ویژه انگلیس تمام درخواست‌های کماندوهای سابق افغان را که برای حمایت از سوی آن‌ها معرفی شده بودند، را رد کرده‌اند.

وزارت دفاع انگلیس پیش‌تر انکار کرده بود که سیاستی کلی برای رد درخواست اعضای این یگان‌ها، معروف به «تریپلز» وجود دارد، اما هیچ مدرکی پیدا نشد که نشان دهد نیروهای ویژه انگلیس از هیچ یک از درخواست‌های اسکان مجدد آنها حمایت کرده‌اند.

گزارش افزود وقتی از وزارت دفاع انگلیس پرسیده شد که آیا نیروهای ویژه انگلیس از هیچ یک از این درخواست‌ها حمایت کرده‌اند، آنها از پاسخ به این سئوال خودداری کردند.

یگان‌های ویژه موسوم به «تریپلز» که نامشان از کدهای CF ۳۳۳ و ATF ۴۴۴ گرفته شده، توسط نیروهای ویژه انگلیس ایجاد، آموزش و تأمین مالی شدند و در عملیات‌های نظامی در کنار نیروهای ویژه این کشور در افغانستان فعالیت داشتند. پس از سقوط جمهوریت در سال ۲۰۲۱، این نیروها در معرض برای اسکان مجدد در انگلیس درخواست پناهندگی دادند.

پیش‌تر فاش شده بود که فرماندهی نیروهای ویژه انگلیس اختیار وتوی درخواست‌های اسکان مجدد این نیروها را داشته و عمداً درخواست‌های پناهندگی آن‌ها را رد کرده است.

در ابتدا، وزارت دفاع انگلیس وجود چنین وتویی را انکار کرد، اما پس از آن، «اندرو موریسون»، وزیر دفاع وقت، در مجلس عوام مجبور شد اعتراف کند دولت انگلیس دراین‌باره به پارلمان اطلاعات گمراه‌کننده داده است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
    0 0
    خاک بر سر چنین کماندوهایی
  • IR ۱۹:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
    0 0
    غرب انسانها را بعد از استعمال دور می ریزد این هم دلیلش
  • IR ۲۱:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
    0 0
    آیا روزی می رسد که در منطقه ی ما ، مزدوری آمریکا و انگلیس و امثالهم ، خجالت آور باشد ...
  • IR ۲۲:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
    0 0
    غرب وحشی و غرب گدایان بیچاره ومتوهم
  • IR ۲۳:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
    0 0
    حیفن. به جای اراذل افغانی اینا رو شهروند کنیم.
  • محمد IR ۰۳:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۳۰
    0 0
    بدبخت کسی که به بیگانه مخصوصا انگلیس خبیث دل ببندد و بخاطر منافع او در کشور خودش عملیات کند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس