به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا رهایی در سمینار «ژئوسنتتیکها، کاربردها و روشهای تولید» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره طرحهای کلان ملی این دانشگاه گفت: هم اکنون دانشگاه صنعتی امیرکبیر در 12 طرح کلان ملی به عنوان دانشگاه محور و یا دانشگاه همکار حضور دارد که کمیته راهبری تمامی این طرحها تشکیل شده و مراحل کار به خوبی طی میشود.
وی ادامه داد: در جلسات کمیتههای راهبری خدمات طرحهای کلان تدوین شده است و افزون بر جلسات کمیتههای راهبری، جلساتی تخصصی بین مدیران پروژههای دانشگاههای محور و همکار و بهرهبرداران طرحها به صورت مرتب تشکیل میشود.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین درباره طرح هواپیما 150 نفره توضیح داد: این طرح بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت و صنعتی اصفهان در حال اجراست که تیم طراحی آن در پژوهشکده علوم و فناوری هوافضا تشکیل شده و مشغول به کار است.
رهایی ادامه داد: قرار است طرح هواپیمای 150 نفره حداکثر تا 36 ماه به نتیجه برسد که هم اکنون شش ماه از آغاز آن گذشته است.
رهایی در بخش دیگری از سخنان خود دربارهی پژوهشکده مجازی سلامت دانشگاه امیرکبیر نیز گفت: اساسنامه این پژوهشکده در حال تدوین است و قرار است که با هماهنگی و همکاری چند دانشگاه علوم پزشکی در هفتهی پژوهش راهاندازی شود.
رییس دانشگاه امیرکبیر خاطرنشان کرد: با تاسیس پژوهشکدهی سلامت به دنبال گرفتن طرح ملی هستیم که در هفتههای آینده قطعی خواهد شد.
به گزارش ایسنا، دکتر رهایی در همایش و سمینار ژئوسنتتیکها، کاربردها و روشهای تولید دربارهی کانون هماهنگی دانش و صنعت نساجی نیز گفت: این کانون بر اساس یکی از نیازهای مهم صنایع کشور تاسیس شده که از یک طرف بسیار اشتغالزاست و از طرف دیگر محصولات پر استفادهای دارد.
رییس کانون هماهنگی دانش و صنعت نساجی افزود: در این کانون، دانشگاهیان، صنعتگران، اتحادیههای تولید و صادرات پوشاک، جامعه متخصصان نساجی و کارشناسان وزارت صنعت، معدن و تجارت گردهم آمدند و برای ارتباط هر چه بیشتر دانش و صنعت نساجی تلاش میکنند.
وی با اشاره به این که سمینار ژئوسنتتیکها یکی از کارگاههای تخصصی پیشبینی شده در برنامهی کانون هماهنگی دانش و صنعت نساجی است اظهار کرد: اگر قرار است در صنایع استراتژیک کشور که صنعت نساجی که یکی از آنهاست تحول داشته باشیم باید نقش مجامع علمی را در این میان پررنگ بدانیم و مجامع علمی نیز باید با حرکتهای کاربردی و قابل قبول نقش خود را در پیشبرد صنایع تثبیت کنند.
به گفته رییس دانشگاه امیرکبیر صنعت نساجی نیز از سایر صنایع کشور جدا نیست و با وجود مشکلات و چالشهایی که پیش روی آن قرار دارد برای ارائه محصولات جدید و بهبود کیفیت محصولات قبلی باید همکاری نزدیکی بین مجامع علمی و صنعتی ایجاد کنیم.
رهایی در بخشی از سخنان خود دربارهی ژئوسنتتیکها گفت: کاربرد مهم این مواد در مسلح کردن خاک است که ما در طرحهای عمرانی کشور به آنها نیاز داریم ما مدعی هستیم که طرحهای عمرانی بخش زیادی از اشتغال کشور را تامین کردهاند و نیز پایهی پیشرفت کشور محسوب میشوند پس باید فرض را بر گسترش این محصولات در پروژههای عمرانی بگذاریم.
رییس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به این که افزایش کارکرد ژئوسنتتیکها به افزایش کیفیت تولید و تبادل ایده در این زمینه بستگی دارد، خاطرنشان کرد: پروژههای عمرانی کشور در گذشته نیز با مشکلات ناپایداری زمین و خاک روبرو بودهاند که با مطرح شدن بحث مسلح کردن خاک از دههی 1960 کشور نیز به فکر استفاده از روشهای مختلف تسلیح برای استفاده از ظرفیت بهبود یافتهی زمین و خاک افتاد.
کد خبر 169028
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۷
- ۲ نظر
- چاپ
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ارائه گزارش کار طرحهای کلان این دانشگاه به شورای عالی عتف تا پایان آبان ماه خبر داد.