به گزارش مشرق، وزیر جنگ اسرائیل، «تامیر یدعی» را به عنوان معاون «ایال زمیر» رئیس جدید ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی تعیین کرد.
بر اساس گزارش تلویزیون اسرائیل، یدعی و زامیر اوایل ماه مارس در سمتهای جدید خود آغاز به کار خواهند کرد.
روزنامه «یدیعوت آحارانوت» نیز خبر داد تامیر یدعی جای «امیر برعام» را خواهد گرفت؛ کسی که قرار است در پایان ماه جاری میلادی بازنشسته شود.
اسرائیل کاتس میگوید تامیر یدعی پیش از این مناصب مختلفی را در ارتش اسرائیل برعهده داشته است، از جمله فرماندهی نیروی زمینی، فرماندهی منطقه مرکزی، فرماندهی جبهه داخلی و همچنین فرماندهی لشکر کرانه باختری و تیپ «گولانی».
این تغییرات پس از تعیین رئیس جدید ستاد کل اسرائیل در ساختار نظامی رژیم صهیونیستی اعمال شده است.
نخستوزیر و وزیر جنگ اسرائیل حدود ۲ هفته قبل ایال زمیر را به عنوان رئیس جدید ستاد کل این رژیم تعیین کردند.
این تصمیم درست ۲ هفته بعد از استعفانامه رئیس ستادکل پیشین اسرائیل «هرزی هالوی» اتخاذ شد.
هرزی هالوی پس از اعلام شکست در شناسایی و دفع عملیات «طوفان الاقصی» در هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ میلادی استعفای خود را اعلام کرد.