کد خبر 168865
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۱ - ۰۶:۴۵

زمانی که باراک اوباما چهار سال پیش برنده رقابت ریاست جمهوری امریکا شد و به عنوان اولین رئیس جمهور سیاهپوست به کاخ سفید راه یافت،اوما اوباما، خواهر کنیایی ناتنی وی به همراه خانواده اش این رخداد تاریخی را از طریق تلویزیون تماشا می کرد.وی در مستندی که در خصوص زندگی اش ساخته شده نوشته است که امیدوار است برادرش از زندگی سیاسی خود و دستاوردهایش راضی باشد.




نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • لواسان بزرگ ۰۸:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۷
    0 0
    خوب بود بیشتر میی نوشتید که بعد از ریاست جمهوری اوباما چه تغییری در زندگی این خواهر رخ داده ایا تغییری کرده ؟؟؟؟؟؟؟
  • ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۷
    0 0
    چقدر نازه!
  • پير ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۷
    0 0
    آفرين به اوباما كه هنوز خواهرش روي خاك مي شينه و پست هاي دولتي رو اشغال نكرده ...
  • ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۷
    0 0
    واقعا افتخاره برای آمریکا چنین چیزی
  • ناشناس ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۷
    0 0
    man ghorbunesh ki ghorbunesh oun ghorbunesh!!!
  • ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۷
    0 0
    اگر برادر این خانم در ایران رئیس جمهور شده بود الان همه فامیل ها به آب و نان و شغل و منصب رسیده بودند و وضعشان تغییر کرده بود .
  • ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۷
    0 0
    قراره تغییری رخ بده ؟ برادر، من از امریکا متنفرم اما اخلاقتو خوب کن. اگه این طرز تفکر رو داشته باشی فردا که مدیر یه جایی شدی احساس می کنی باید تو زندگی خونوادت تغییری ایجاد بشه و اونوقت رابطه جای ضابطه رو میگیره.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس