معاون ترامپ: به سال ها سوء استفاده از آمریکا پاسخ می دهیم

جی دی ونس از سیاست های اعمال تعرفه های گمرکی آمریکا علیه کشورهای خارجی دفاع کرد.

به گزارش مشرق، دونالد ترامپ طی مدت کوتاهی که سکان کاخ سفید را به دست گرفته است، اقدامات جنجالی زیادی از جمله آغاز جنگ تجاری علیه کشورهای مختلف را انجام داده است. این مسئله واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است.

بر این اساس، جی دی ونس، معاون ترامپ در واکنش به جنجال‌ها پیرامون این مسئله، از اقدام آمریکا در اعمال تعرفه‌های گمرکی علیه کشورهای مختلف حمایت کرد.

وی در این باره گفت: اعمال تعرفه‌های گمرکی علیه چین، مکزیک، و کانادا در پاسخ به ده‌ها سو استفاده این کشورها در روابط تجاری با آمریکا انجام شد.

ونس افزود: چین به مدت ۳۰ سال مشاغل صنایع و کارخانه‌های آمریکا را دزدیده و قاچاق غیرقانونی ماده مخدر فنتانیل را از طریق مکزیک به خاک ایالات متحده تسهیل کرده است.

معاون اول ترامپ، از ادامه سیاست‌های تقابل اقتصادی آمریکا حمایت کرده و تاکید کرد: این اقدامات همچنان ادامه خواهد داشت.

در این راستا کانادا اعلام کرده است: از روز سه شنبه اقدامات تلافی جویانه ای را برای اعمال تعرفه‌های گمرکی علیه کالاهای وارداتی از آمریکا انجام خواهد داد.

مکزیک نیز از امروز (دوشنبه) این اقدامات تلافی جویانه را انجام می‌دهد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ایرانی IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
    0 0
    سواستفاده ازامریکا!!!! ساقی فخراور و این ملعون یکیه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس