کد خبر 1683958
تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۶
لبنیات

ظفری گفت: در صورتی که هر گونه مواد اولیه تولید و بسته بندی از جمله پت گران شده است، به معنی آن نیست که صنایع لبنی به صورت خود سرانه اقدام به گران فروشی محصولات خود کنند.

به گزارش مشرق، علی احسان ظفری، رئیس هیات مدیره اتحادیه فرآورده‌های لبنی کشور در واکنش درباره تایید افزایش قیمت لبنیات در توسط بازرسی اتاق اصناف ایران اظهار داشت: هرگونه افزایش قیمت لبنیات ممنوع است و افزایش قیمت‌هایی که توسط برخی از برندها صورت گرفته غیرقانونی است و باید با آنها برخورد صورت گیرد.

وی افزود: مردم در صورت مشاهده گران فروشی لبنیات یا هرگونه تخلف در بازار آن را به شماره ۱۲۴ و سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کنند تا با متخلفان برخورد صورت گیرد.

رئیس هیات مدیره اتحادیه فرآورده‌های لبنی کشور ادامه داد: در صورتی که هر گونه مواد اولیه تولید و بسته بندی از جمله پت گران شده است، به معنی آن نیست که صنایع لبنی به صورت خود سرانه اقدام به گران فروشی محصولات خود کنند.

نیک‌منش معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران پیش‌تر گفته بود که قیمت انواع محصولات لبنی در یک تا دو ماه اخیر افزایش داشته است و گزارش‌های آن به طور هفتگی در اختیار سازمان حمایت قرار گرفته است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۸
    0 0
    متاسفیم
  • IR ۱۰:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۸
    0 0
    برای بار چندم خخخخخخخخخ.خودشون خنده شون نمیگیره خیلی عحیبه
  • IR ۱۱:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۸
    0 0
    اینکارو میکنن و شما هم هیچ غلطی نمیتونی بکنی!!!!!!!
  • IR ۱۲:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۸
    0 0
    اصلا حرف شما براشون اهمیت نداره
  • IR ۱۳:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۸
    0 0
    اگر اجازه افزایش قیمت ندهید ، آشغال قاطیش می کنند . سال به سال داره کیفیت همه چیز پایین میاد
  • ۱۴:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۸
    1 0
    این لبنیات نیست که قیمتش بالا رفته این ارزش پول ملی است که پایین آمده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس