کد خبر 1683796
تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
ترکیه خواهان «روابط نزدیک» عراق با شورشیان سوریه

وزیر خارجه ترکیه هاکان فیدان در نشست خبری با همتای عراقی، ضمن صحبت درباره سوریه گفت که آنکارا و بغداد درباره مقابله با داعش و پ.ک.ک مواضع مشترک دارند.

به گزارش مشرق، «ما به عنوان ترکیه، عراق و سوریه باید همه امکانات خود را با هم ترکیب و هر دو گروه تروریستی داعش و پ.ک.ک را نابود کنیم.» فیدان این حرف را در بغداد بیان کرد.

وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری با همتای عراقی خود فؤاد حسین اعلام کرد که «انتظار نهایی ترکیه از عراق که گروه تروریستی پ.ک.ک را سازمان ممنوعه و تروریستی بشناسد.»

او با بیان اینکه حجم تجارت دوجانبه ترکیه و عراق به ۲۰ میلیارد دلار می‌رسد، اضافه کرد: «ما موضع مشترکی با عراق در مبارزه با گروه‌های تروریستی پ.ک.ک و داعش داریم.»

خبرگزاری رسمی عراق، پیش از این خبر داده بود خبر داد که فیدان در سفر به بغداد با همتای عراقی و تعدادی از مقامات ارشد این کشور دیدار و گفت‌وگو کند.

به گفته منابع عراقی، وزیر خارجه ترکیه در این سفر در چند زمینه با مقامات عراقی بحث و تبادل نظر خواهد کرد که از جمله مهم‌ترین این مسائل هماهنگی‌های امنیتی و اطلاعاتی برای مقابله با حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) است.

وزیر خارجه ترکیه در شرایطی به بغداد رفته که تنش‌ها بر سر حضور نظامی این کشور و حملات سال‌های اخیر آن به منطقه کردستان عراق، تنش‌هایی در روابط دو کشور ایجاد کرده است.

فیدان بدون اشاره به این موضوع گفت که «هر چه عراق مرفه‌تر و قوی‌تر باشد، رونق ترکیه بیشتر خواهد شد و ما از تمام گام‌های برداشته شده برای بهبود ثبات و صلح در عراق حمایت می‌کنیم.»

دیپلمات ارشد آنکارا در بغداد، درباره سوریه پس از تسلط شورشیان مورد حمایت ترکیه بر دمشق هم سخن گفت. فیدان تصریح کرد: «ما امیدواریم که بتوان روابط نزدیکی بین دولت جدید سوریه و عراق برقرار کرد. ما آماده هستیم تا سهم خود را برای این کار انجام دهیم.»

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مسلمان ایرانی IR ۱۴:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۸
    0 0
    باسلام مورچه وقتی بدبختی میگیردش بال درمی آورد.مصداق این مثال ترکیه می باشد.
  • باقر IR ۱۸:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۸
    1 2
    عراق را فرماندهان شهید ما از شر داعش نجات دادند ولی سود وتجارتش شد بیست میلیارد دلار برای ترک های سنی سلفی-تکفیری که خودشان با زبان خودشان وبا افتخار اعلام می کنند که فرزندان معاویه وخالدبن ولید هستند وتا نابودی تمام شیعیان جهان وکردها دست بر دارنیستند،این نتیجه ندانی ونفهمی وبی برنامگی مسولین تراز اول کشور است، ممطمن باشید ترک های عثمانی همان بلایی سوریه را بهتر عراق هم خواهند اورد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس