سرقت از یک باغ توسط باند ۹ نفره/ سارق نگهبان سابق باغ بود

اعضای باندی که با ورود غیرمجاز به یک باغ حوالی اسلامشهر، با بستن دست و پای نگهبان و همسرش، دست به سرقت زده بودند؛ دستگیر شدند.

به گزارش مشرق، سردار علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در طرح دستگیری سارقان حرفه‌ای در تشریح دستگیری این باند، تصریح می‌کند: در هفته‌های اخیر، همکارانم موفق شدند ۱۱۵ سارق حرفه‌ای منزل را دستگیر کنند که در قالب ۳۱ باند دست به سرقت می زدند. یکی از باندهایی که روز گذشته توسط مأموران آگاهی متلاشی و اعضای آن دستگیر شدند؛ افرادی بودند که با ورود غیرمجاز به یک باغ در حوالی اسلامشهر، سرقت به عنف انجام داده بودند.

سرقت از باغ توسط ۹ نفر

افسر این پرونده درباره جزئیات روز سرقت می‌گوید: اواسط دی ماه امسال بود که به پلیس اعلام شد تیمی ۹ نفره شبانه از یک باغ حوالی عوارضی تهران-قم سرقت کرده‌اند. در بررسی‌های اولیه مشخص شد که این باغ در محله پلایین قرار دارد و نگهبان این باغ در زمان سرقت در خانه‌اش در باغ حضور داشته است. با تحقیقات بیشتر مشخص شد که یکی از سارقان، چندماه پیش نگهبان این باغ بوده و بعد با دوستانش تصمیم می‌گیرد که از باغ سرقت کنند. ساعت دو بامداد شب سرقت، این افراد با حمله به نگهبان و همسرش، دست و پای آنان را بسته و اقدام به سرقت از باغ و خانه این نگهبان کرده‌اند و سه تلفن همراه، ایرپاد، طلا، مقداری لوازم منزل، اقلام باغ و غیره را به سرقت بردند.

در حال حاضر اعضای این باند دستگیر شده‌اند و همگی آنها سابقه دار هستند که برای طی شدن مراحل قضائی، به دادسرا منتقل شدند.

می‌دانستیم در باغ وسایل گران قیمتی وجود دارد

سرکرده این باند درباره سرقتشان می‌گوید: برادر من مدتی در یک باغ نگهبان بود و به من گفته بود که اقلام زیادی برای سرقت در این باغ وجود دارد. به همین دلیل من و چند نفر از دوستان به همراه برادرم تصمیم گرفتیم از آنجا سرقت کنیم. ساعت حدود ۲ شب بود که من از دیوار بالا رفتم و در را باز کردم و بقیه وارد شدند. در همان لحظه اول ورود، با نگهبان درگیر شدیم و دست و پایش را بستیم. بعد همسرش را دیدیم که متوجه ما شده بود برای همین دست و پای او را هم بستیم و پس از آن سراغ اقلام خانه و باغ رفتیم و هر چیز به درد بخوری که دیدیم، برداشتیم. در باغ وسایل زیادی مثل ظرف و ظروف گران قیمت و طلا بود. همچنین وسایل شخصی نگهبان و همسرش مثل تلفن همراه، ایرپاد، طلا و هر چیز گرانی که قابل حمل بود را هم دزدیدیم.

این متهم در پاسخ به این سوال که سابقه سرقت دیگری دارد یا خیر؟ می‌افزاید: اولین بار است که به سرقت رفتم اما چند فقره سابقه درگیری داشتم و چند سالی زندانی بودم؛ اما این بار تصمیم گرفتم از خانه‌ها سرقت کنم که زود دستگیر شدم.

سارق، نگهبان سابق باغم بود

مالک این باغ هم با اشاره به اینکه متهم اصلی این سرقت، همین امسال به مدت سه ماه نگهبان باغم بود، اظهار می‌کند: من در این مدت هیچ بدرفتاری‌ با او نکردم و تا جایی که می‌توانستم حتی به جز حقوقش، مبلغی به او کمک می‌کردم تا در زندگی روزمره مشکلی نداشته باشد؛ اما امروز در پلیس آگاهی حاضر شدم و متوجه شدم همین آدم، بدون اجازه وارد باغم شده و از من و نگهبان جدیدم دزدی کرده است.

وی ادامه می‌دهد: متأسفانه باغ من دیوارهای بلند و در محکمی نداشت. به همین دلیل توانستند وارد شوند. من حتی تصور نمی‌کردم روزی مورد سرقت قرار بگیرم وگرنه دوربین مداربسته نیز نصب می‌کردم؛ اما خوشبختانه با یکی از دوربین‌های همسایه‌ها توانستیم چهره سارقان را شناسایی کنیم که این مسئله به دستگیری این افراد کمک زیادی کرد.

مالک باغ مورد سرقت قرار گرفته، می‌گوید: من از پلیس ممنونم که در کمتر از یک ماه، این سارقان را دستگیر کردند و آرامش را به زندگی من و نگهبانم بازگرداندند. اما مطمئنم اتفاق تلخی که برای نگهبان باغم و همسرش افتاد، هیچوقت از ذهنش پاک نمی‌شود و من شرمنده آنها هستم که به این سارق مدتی اعتماد کرده و او را به باغم راه داده بودم.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۲:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    4 0
    بابا اینا رو بگیرید و همونجا دستشون رو قطع کنید
    • IR ۱۰:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
      1 0
      دقیقا
  • محمد IR ۰۲:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    4 0
    چقدر سرقت زیاد شده مردم دیگه خودشون هم ب خودشون رحم نمیکنن
    • IR ۱۲:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
      1 0
      میدانیم ، همه جای دنیا دزد هست!!! اما تشکیل گروه 9 نفره برای دزدی ، یعنی آنقدر نسبت به دستگاه قضائی و پلیس خیالشان راحت است که می گویند فوقش دستگیر میشویم میرویم هتل زندان ، هم یک استراحتی می کنیم و هم همکار جدید پیدا میکنیم !!!!!
  • IR ۰۵:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    6 0
    چرا نمیگید افغانی بودن؟
  • جواد IR ۰۷:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    6 0
    احتمالا اتباععععععععع بودن یارانه ها باعث شده قدم به قدم کشور پراز افغان بشه. اکثر اتباع وهابین وزادوولدی نجومی دارن تغییر بافت جمعیتی حتمیس سالی بالا صد میلیارد دلار اتباع یارانه وارز برا چنج درامدشغلشون می‌خوان کرایه خونه بخاطر اتباع ده برابر شده است چهل درصد نون کشور را اتباع مصرف میکنند میلیونها خونه اتباع آب برق گاز مجانی میگیرن نسبت به قیمت جهانی وووووووو ووووووووووووووووو وووووو طرح مجلس بابت هر ایرانی ده میلیون تومان یعنی بالای بیست میلیون نفر اتباععععععععع در ایران سالی سی میلیارد دلار یارانه می‌گیرند با دلار هشتاد تومن علت همه ناترازی ها اتباعن آتشفشان تولید تورمن
  • حقگو IR ۰۷:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    3 0
    ۹نفر سارق بودند و فقط با یکی از آنها صحبت میشود ؟ قوانین یا قضات بازدارنده نیستند که این افراد تصمیم به این کارها میزنند . اگر دست یا پای سارقان قطع شود سارقان متوجه میشوند با چند روز زندان از مجازات فرار نخواهند کرد
  • داریوش IR ۰۷:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    3 0
    اعدام شوند فوري در وسط شهر
  • ایرانی IR ۰۸:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    7 0
    سارقین حتما"افغانی بوده اند.
  • ایرانی IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    0 0
    بی گفایتی قضائیه از حد کذشته ...
  • ایرانی IR ۱۳:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    1 0
    چرا نمیگید برادران افغان بودند!!!!! خبرگزاری‌ها این حادثه دقیق مخابره کردند
  • Bbb IR ۱۳:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    1 0
    باید تا دیرتر نشده فکری برای افغانی های که در اماکن و باغات دور دست تر بصورت تجمعی و البته غیر قانونی حضور دارند بشود... ممکن هست همه این جنایات شامل قتل و سرقت ، غارت نشود و خدایی نکرده مسائلی امنیتی نیز بوجود اوردند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس