لیگ برتر فوتبال ایران پایین‌تر از تانزانیا و کوزوو!

فدراسیون تاریخ و آمار برترین لیگ‌های جهان را در سال ۲۰۲۴ اعلام کرد که لیگ برتر ایران در رده ۶۷ جهان و هفتم آسیا قرار دارد.

به گزارش مشرق، فدراسیون تاریخ و آمار، برترین لیگ های جهان را در سال ۲۰۲۴ میلادی اعلام کرد و بر این اساس لیگ برتر فوتبال ایران با ۲۴۰ امتیاز در رده ۶۸ جهان دارد.

نکته جالب اینکه در این رده ‌بندی لیگ‌های جزایر فارو، تانزانیا و کوزوو بالاتر از لیگ برتر ایران قرار دارد.

سری آ ایتالیا برای سیزدهمین بار در تاریخ رتبه بندی سالانه فدراسیون تاریخ و آمار که از سال ۱۹۹۱ آغاز شد، بهترین لیگ جهان شناخته شده است. لالیگای اسپانیا با یک پله صعود بالاتر از لیگ برتر انگلیس به رتبه دوم صعود کرده است و لیگ برزیل چهارم است.

۱۰ لیگ برتر جهان ۲۰۲۴

۱- سری آ ایتالیا

۲- لالیگای اسپانیا

۳- لیگ برتر انگلیس

۴- لیگ برزیل

۵- بوندسلیگای آلمان

۶- لیگ آرژانتین

۷- لیگ برتر پرتغال

۸- لیگ یک فرانسه

۹- لیگ بلژیک

۱۰- لیگ هلند

در بین کشورهای آسیایی لیگ برتر ایران بعد از لیگ‌های ژاپن، عربستان، کره جنوبی، امارات، چین و تایلند در رده هفتم قرار دارد.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سوسان US ۱۴:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
    0 0
    تیم حکومتی
    • ایرانی عصبانی AU ۲۱:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
      0 0
      کاش تیم حکومتی بود حداقل برای عزت مملکت و رژیم تلاش میکرد. این تیمی بیکفایتی است که در فضای کثیف مدیریتی تنبلان مفت خور شاه عباسی و با مربیانی بی لیاقت ، که با کمال تاسف به جادو و جنبل و شرط بندی ٌ، عدم قبول مسعولیت ،خاله زنک بازی و....و خلاصه هر کثافتی کاریی که ادم را از فوتبال و ورزش زده میکند اداره میشود. بهتر است این مفت خوران را فدراسیون خود مختار فوتبال کشور خود مختاران نامید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس