سرکوب تظاهرات صهیونیست‌ها در تل آویو + فیلم

منابع خبری گزارش دادند که نظامیان رژیم صهیونیستی تظاهرات خانواده اسیران صهیونیست در تل آویو را سرکوب کردند.

به گزارش مشرق از رسانه‌های فلسطینی، خانواده‌های اسیران رژیم صهیونیستی در نوار غزه شنبه شب در تل آویو تظاهرات کرده و خواستار توافق با مقاومت برای آزادی آنها شدند.

نظامیان رژیم صهیونیستی که قصد متفرق کردن خانواده‌های اسیران صهیونیست را داشتند پس از ناکامی، به درگیری و سرکوب آنها پرداختند.

خانواده‌های اسرای صهیونیست کابینه رژیم صهیونیستی و در صدر آن بنیامین نتانیاهو را مقصر ماندن فرزندان خود در اسارت می‌دانند و به همین دلیل، روزانه تظاهراتی را علیه او در مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی برگزار می‌کنند و خواستار برکناری وی از ریاست کابینه هستند.

تعدادی از این اسرا در اقدامی انسان‌دوستانه آزاد شدند؛ شمار دیگری از آنها نیز طی عملیات تبادل اسیران میان رژیم صهیونیستی و حماس آزاد شدند؛ با این وجود تعدادی از آنها به دلیل بی‌توجهی‌های کابینه تندرو رژیم اشغالگر و تداوم حملات وحشیانه به نوار غزه جان خود را با آتش خودی ارتش رژیم صهیونیستی از دست داده‌اند.

جنایات رژیم اسرائیل علیه نوار غزه در حالی در شانزدهمین ماه متوالی ادامه دارد که دیوان بین‌المللی کیفری دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت نخست وزیر کنونی و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که با گذشت ۴۶۳ روز جنگ در نوار غزه، هنوز به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران نظامی صهیونیست از نوار غزه دست نیافته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس