کد خبر 1670605
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۱
ادعای کشف پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان

شرکت امنیت سایبری آمریکایی اسرائیلی کلاروتی در جدیدترین گزارش خود از کشف یک نوع بدافزار خودکار چندوجهی پنهانکار که زیرساخت های حساس در رژیم تروریستی صهیونی و آمریکا را مورد هدف قرار داده خبر می‌دهد.

به گزارش مشرق، نکته حائز اهمیت این است که بدافزار کشف شده توسط اکثر آزمایشگاه های امنیت سایبری مطرح جهان مانند joe sandbox و ‌ virus total شناسایی نشده و باعث حیرت محققین سایبری گردیده است.

از اهداف این بدافزار می توان به روترهای صنعتی و غیر صنعتی، فایروال ها ، تجهیزات کنترل صنعتی و … که در زیرساخت های حساس اعم از آب، پمپ بنزین ها ، تجهیزات اینترنت اشیا، تجهیزات مخابراتی و … اشاره کرد.

شرکت امنیت سایبری کلاروتی این بدافزار را در صدر لیست ۱۰ بدافزار تخریبگر صنعتی و بالاتر از استاکس‌نت آمریکایی و بلک‌انرژی چینی قرار داده که موجب ترس محافل امنیت سایبری درخصوص میزان آلودگی و گستردگی آن کرده است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
    0 1
    این خیلی خبر بدی برای ماست
  • IR ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
    0 0
    متوجه پرچم ایران نشدم
  • IR ۲۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
    0 1
    روزانه هزاران اطلاعات جمهوری اسلامی به سرقت می‌رود خود جمهوری اسلامی هم می‌داند البته زیاد نه
  • IR ۰۳:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۴
    1 0
    نه بابا این چه حرفیه ؟! شما هنوز امپراتور سایبری دنیایید ... حالام اگر مشکلی دارید برید زیر درخت نیوتون و یه کامپیوتر بزنید تو سرتون و راه حل رو به سادگی کشف بفرمایید !!
  • IR ۰۷:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۴
    2 1
    متن با عکس چه ارتباطی دارد ؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس