کد خبر 16684
تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۸

فرج‌الله سلحشور درباره‌ي جلسه‌ي رسيدگي به اتهامش مبني‌ بر ادعاي سرقت بخشي از فيلمنامه‌ي «يوسف پيامبر(ع)» گفت: در اين جلسه يکسري ادله داشتم که براي بي‌گناهي خود ارائه دادم.

اين کارگردان سينما و تلويزيون که پس از «يوسف پيامبر(ع)» قصد ساخت سريال حضرت «موسي(ع)» را دارد، همچنين اعلام کرد که نگارش متن دو سال به طول مي‌انجامد.
به گزارش مشرق، فرج‌الله سلحشور در گفت‌وگو با ايسنا، درباره‌ي دادگاه روز سه شنبه ـ دوم آذر ماه ـ گفت: در اين جلسه يکسري ادله داشتم که براي بي‌گناهي خودم ارائه دادم. آقاي شهاب‌الدين طاهري (شاکي پرونده) نيز دلايلي داشتند که قبلا به دادگاه ارائه داده بودند و مجددا نيز مطرح کردند.
وي افزود: بررسي و دادرسي دادگاه در يک جلسه تمام نشد و قرار شد که يک بار ديگر دادگاه تشکيل شود.
سلحشور در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا مبني بر اين‌که «آيا جلسه‌ي بعدي علني خواهد بود؟» عنوان کرد: هنوز نمي‌دانم.
وي در عين حال ابراز اميدواري کرد که اين جلسه علني برگزار شود.
فرج‌الله سلحشور در ادامه‌ي گفت‌وگوي خود با خبرنگار ايسنا درباره‌ي پروژه‌ي «حضرت موسي(ع)» بيان کرد: اين پروژه فعلا در مرحله‌ي تحقيق و نگارش است، هنوز اتفاق خاصي براي اين پروژه نيفتاده و هم‌چنان در حال تحقيق هستيم.
وي با اشاره به اين‌که در اين پروژه به تولد تا رحلت حضرت موسي (ع) پرداخته مي‌شود، ادامه داد: براي نگارش فيلمنامه از منابع قرآني، تفسيري، تاريخي ـ اسلامي و تاريخي مصر استفاده مي‌کنيم.
اين کارگردان هم‌چنين افزود: انتخاب بازيگران و مشخص شدن زمان توليد، در مراحل آخر قرار دارد و فعلا نگارش متن حدود دو سال ديگر زمان مي‌برد.
سلحشور در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اين‌که «آيا بازيگر خاصي را براي نقش حضرت موسي (ع) در نظر گرفته است؟» گفت: هنوز بازيگر خاصي را در نظر نگرفتم و اصلا به آن فکر نکرده‌ام.
بر اساس اين گزارش، پيگيري‌هاي ايسنا براي پوشش خبري جلسه‌ي رسيدگي به اتهام سرقت بخشي از فيلمنامه «يوسف پيامبر (ع)»، حاکي از اين بود که اين جلسه قرار بوده است غير علني و غير خبري برگزار شود.
جلسه‌ي بعدي رسيدگي به ادعاي سرقت متن سريال «يوسف پيامبر (ع)» نيز چهارشنبه ـ اول دي ماه ـ برگزار مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس