خوبه که به فکر بیت المال هستی،ولی خیالت راحت آقای مطیعی خ بیشتر از من و تو به فکر بیت المال؛ آیا اون موقع که ۸ سال تمام مستر ظریف و یه تیم عریض و طویل از کشور های دیگه راهی میشدن برای امضای برجام سراسر ضرر و دروغ و ناخوانده هم دلت به حال بیت المال و مردم می سوخت و معترض بودی
دوستان گرامی.اولا نوشتند این سفر یک دعوت بوده و هزینهها با کشور میزبان؛ثانیا اگر به فرض در اخبار میگفتند فلان بازیگر برای فلان جشنواره، مثلا به فرانسه رفته، آیا باز چنین مواضع و نظری داشتند؟
متشکرم بابت درج
برای رضای خدا رفته حاجی ول کنید، مورد داشتیم دانشگاه تاسیس کردن انگلیس فوج فوج دانشجو گرفتن؛ اینا همه وایه خداست؛ خداها خدا. مبفهمی. کار برای خدا سوال نداره، پرسش نداره، بگو چشم و تمام. لال. برو رد کارت، خدا کار و کاسبی داره.
خروجی مداحان و هزینه کردن دولت در امور مذهبی فقط دین گریزی شده.
یادش بخیر از بچه بودیم چگونه مخ پدر و مادر را می زدیم تا پولی بگیریم برای تزیین نیمه شعبان، آن هم یک بچه هفت ،هشت ساله