سرویس ورزش مشرق - با نگاهی به بازیکنان و مربیان داخلی یا خارجی پیوسته به برخی تیمهای لیگ برتری و یک حساب سرانگشتی میتوان حدس زد که برخی از این باشگاهها از سقف ۴۲۵ میلیارد تومانی تعیین شده برای هزینه در فصل پیش روی لیگ برتر عبور کردهاند.
برای مثال نگاهی به اسامی جذب شده در فصل نقل و انتقالات از سوی باشگاه تراکتور و با یک حساب سرانگشتی این سوال پیش میآید که با توجه به جذب بازیکنان مطرح و سرشناس تیمی مثل پرسپولیس (علیرضا بیرانوند - دانیال اسماعیلی فر - مهدی ترابی) علامتهای سوال بیشتر از قبل هم میشود.
جایی که رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس درباره انتقال برخی از آنها به پیشنهاد ۳۵ میلیارد تومانی به مهدی ترابی برای ادامه همکاری با پرسپولیس اشاره کرد و در برنامه زنده تلویزیونی گفت که ترابی به باشگاه پرسپولیس گفته این عدد نصف مبلغ پیشنهادی باشگاه تراکتور هم نبوده است! هرچند که مظفریزاده از مسئولان باشگاه تراکتور این موضوع را قویاً تکذیب کرد.
به نظر میرسد با توجه به دستورالعمل صادر شده از سوی سازمان بورس و پس از خصوصی شدن اکثر باشگاههای لیگ برتری به ویژه آنهایی که رسماً به بخش خصوصی واگذار شدهاند جا دارد سازمان لیگ با انجام یک شفاف سازی و انتشار اعداد و ارقام هزینه شده از سوی باشگاهها در این زمینه سئوالات بوجود آمده برای اهالی فوتبال را پاسخ بدهد.
در همین ارتباط بخوانید:
چون «ما پولداریم» باید قهرمان لیگ برتر شویم!
سئوال دیگر این است که مگر قرار نیست هر هزینه ای از سوی شرکت های بخش خصوصی در کدال آنها در بازار سهام و بورس منتشر بشوند؟ باشگاههایی که علاوه بر نقل و انتقالات فوتبالیستها در طول هفتههای اخیر اقدام به جذب مربیان جدید اعم از خارجی و داخلی هم کردهاند ولی همچنان بی اعتنا با دستورالعمل تعیین شده برای باشگاه های به این شوخی زشت خود ادامه داده و در حال یارگیری و اضافه کردن بازیکنان داخلی و خارجی به جمع اعضای تیمشان هستند.
اما این همه آشفتگی های فصل نقل و انتقالات نیست چرا که از سوی دیگر درباره قراردادهای دلاری نیز حرف و حدیثهای عجیب و غریبی به گوش میرسد. شنیدن این موضوع که برخی بازیکنان به غیر از دلار با هیچ ارز دیگری از جمله ریال کشور خودمان قرارداد نمیبندند باعث تاسف است. اتفاقی که دو سال پیش مهدی قایدی و اشکان دژاگه آن را باب کردند و با تیم های کشورمان قراردادهای ارزی بستند!
حالا تقریباً هفتهای چند خبر در این باره به گوش طرفداران تیمها میرسد که فلان بازیکن بعد از دیدار با مدیران باشگاه و پیشنهاد مبلغ درخواستی اش از دلار و یا یورو صحبت کرده و گفته که تنها در صورتی حاضر به پیوستن به تیم جدیدش است که قراردادش را با ارز خارجی دریافت کند.
در فوتبالی که همه چیز آن ایرانی است و نام لیگش "خلیج همیشه فارس" تعیین شده استفاده از ارز خارجی به جای ریال برای داد و ستد بین باشگاهها و بازیکنان جای تاسف دارد.