
بر اساس نتايج مطالعات انجام شده توسط "شوراي بينالمللي امنيت و توسعه" 92 درصد افغانيهاي شرکت کننده در اين مطالعه هيچگاه در مورد حملات 11 سپتامبر سال 2001 آمريکا چيزي نشنيده بودند.
اين نظرسنجي همچنين نشان ميدهد که از هر ده افغاني، چهار نفر معتقد هستند که آمريکا براي "نابودسازي اسلام و اشغال افغانستان" به اين کشور حمله کرده است.
مردم افغانستان همچنين در مورد توانايي دولتشان در حفاظت از آنها ترديد دارند و 43 درصد آنها نيز هيچ جنبه مثبتي از دموکراسي که آمريکا مدعي است در اين کشور برقرار شده، نميشناسند.
بر اساس اين گزارش، نتايج نظرسنجي شوراي بينالمللي امنيت و توسعه آمريکا موجب شده است تا اين اتاق فکر ايالات متحده، پيشنهاداتي را براي بهبود وجهه نيروهاي خارجي حاضر در افغانستان ارايه دهد.
از جمله اين پيشنهادات ارايه کمکهاي بشردوستانه به افغانيها توسط نيروهاي ناتو است.
شوراي بينالمللي امنيت و توسعه آمريکا تاکيد کرده است که نيروهاي ناتو با ارايه کمکهاي بشردوستانه در مکانهايي که گروههاي امدادي به دلايل امنيتي قادر به دستيابي به آنجا نيستند، به مردم فقير افغانستان کمک کنند و با حفاظت از مردم روستاهاي واقع در مناطق خطرناک، چهره مثبتي از خود به نمايش بگذارند.
شايان ذکر است، اتاق فکر شوراي بينالمللي امنيت و توسعه که بيش از يک دهه در افغانستان حضور دارد، پيش از اين نيز پيشنهاد کرده بود که کاشت و بهرهبرداري از مواد مخدر در افغانستان قانوني شده و به رسميت شناخته شود.