کد خبر 161063
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۰

مدیرکل دفتر تعاونی های خدماتی وزارت تعاون، کار و رفاه با اعلام عضویت 1 میلیون نفر در تعاونی های نسل جدید فراگیر ملی، گفت: این تعاونی ها با هدف فقرزدایی ایجاد شده است.

به گزارش مشرق، علی حسین شهریور در گفتگو با مهر با اعلام اینکه تاکنون برای 25 شرکت تعاونی دانش بنیان موافقت نامه اصولی صادر شده و این تعاونی ها در سطح کشور به ثبت رسیده اند، گفت: بیمه تعاون نیز با 28 میلیارد تومان سرمایه تشکیل شده و در حال انجام مراحل ثبتی است.

مدیرکل دفتر تعاونی های خدماتی وزارت تعاون، کار و رفاه، اظهار داشت: علاوه بر این، تعاونی های فراگیر ملی را داریم که در راستای کاهش فقر و یا فقرزدایی از 3 دهک پایین جامعه تشکیل می شوند و این تعاونی ها در قالب سیاست های راهبردی وزارت تعاون، کار و رفاه دنبال و تشکیل می شوند.

شهریور تصریح کرد: این تعاونی ها با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در سطح کشور در حال شکل گیری هستند و تاکنون بیش از 1 میلیون نفر از افراد 3 دهک جامعه در قالب تعاونی های فراگیر ملی ساماندهی شده اند.

این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه با اشاره به تعاونی های سهامی عدالت، گفت: در حال حاضر 363 تعاونی سهامی عدالت نیز در سطح کشور شکل گرفته و بیش از 42 میلیون نفر در این تعاونی ها عضویت دارند و اتحادیه های این تعاونی ها هم شکل گرفته و فعالیت دارند.

وی خاطر نشان کرد: در دو بخش دیگر مخصوصا در بخش روستا با رویکرد توسعه ای، ما دو نوع تعاونی را در روستاها دنبال و تشکیل می دهیم که یکی از این تعاونی ها مربوط به تعاونی های دهیاری ها است که تاکنون 730 تعاونی در سطح کشور با عضویت دهیاران تشکیل شد و زمینه اشتغال بیش از 3 هزار نفر را در سطح روستاها فراهم کردند.

وی، افزود: بر اساس تفاهم نامه ای هم که با سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور داریم، در نظر داریم همه 25 هزار دهیاری فعال در کشور را در قالب تعاونی ها ساماندهی کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس