به گزارش مشرق به نقل از مهر،"ون فریمن" که اخیرا از ایران دیدار کرده در مطلبی تحت عنوان "جنگ روانی علیه ایران و ریال" در وب سایت شال اوند راو به ارائه گزارش های اشتباه و تند در باره ارزش دلار در ایران اشاره می کند و می نویسد: بحران ارزی بخش دیگری از جنگ علیه ایران است که مدتهاست در سطوح مختلف در جریان است. ایران بطور دائم از همه سو، از غرب و کشورهای حاشیه خلیج فارس مورد حمله قرار دارد. هدف این کار نیز آن است که مردم ایران را ناآرام ساخته و اعتماد آنها به حکومت را نابود سازد.
وی در ادامه به وجود فعالان در بازار سیاه ارز در ایران اشاره می کند و می نویسد: مسئولین ایران تا کنون بدون اینکه به این افراد حمله ای صورت دهند معامله ارز از سوی آنها را تحمل می کردند. آنها با پخش شایعات مبنی بر بحران اقتصادی که بویژه از سوی ماموران خارجی نیز هدایت می شود بازار را داغ می کنند. آنچه اینک روی داده، دولت به مصاف افراد در بازار سیاه ارز که مجوز برای این کار نداشتند رفته تا آنها را از آنجا بیرون براند و بعبارت دیگر بازار سیاه موجود را ممنوع کند. پس از آن، این فروشندگان قاچاق ارز نزد بازاری ها رفته و از آنها خواستند که با بستن مغازه های خود از آنها حمایت کنند. به هیچوجه نمی توان از تعطیلی کل بازار که برخی سایت ها از آن گزارش کرده اند صحبت کرد. بازار بخش اندکی از دنیای تجارت است. این ادعاها که هیچکس حاضر نیست هیچ چیزی بفروشد خنده دار و اشتباه است. وضعیت در ایران کاملا عادی بوده و همه چیز برای خرید هم وجود دارد. ضمنا این ادعاها که بسیاری از تولیدی ها شش ماه است که تعطیل هستند نیز اشتباه است. من با چشمان خودم بسیاری ساخت و ساز را دیدم.
این وب سایت در ادامه مطلب خود آورده است: ایران تا زمانی که نفت و گاز خود را دارد هیچوقت دچار بحران اقتصادی نخواهد شد. ایران تقریبا همه مایحتاج خود را در داخل تولید می کند و آنهم بخاطر اجباری که داشته است. بازهم ترس و هراس در این کشور ایجاد خواهد شد و افراط درباره آن صورت خواهد گرفت. این امر حاصل جنگ روانی از سوی غرب است. آنها می خواهند یک قیام را بوجود آورند. ما بهتر است نگران کاهش ارزش یورو باشیم، زیرا اروپا باید انرژی مورد نیاز خود را خارج از اروپا و با ارز تامین نماید. قیمت ها در جایگاههای ارائه بنزین مرتبا در اروپا افزایش پیدا می کند و این امر نشانه مهمی برای از دست رفتن قدرت خرید است. ناآرامی ها در کشورهای عضو حوزه ارز یورو نیز وجود دارد، زیرا مردم آنها مرتبا فقیر تر می شوند. همین امروز کارگران معدن در یونان به وزارت دفاع این کشور یورش بردند، زیرا شش ماه است که دستمزدهای خود را دریافت نکرده اند. یعنی اینکه یونان دیگر نمی تواند صورتحسابهای خود را بپردازد و ورشکسته است.
این وب سایت در ادامه به مقایسه ایران با 193 کشور دیگر اشاره و آورده است؛
- مقام سیزدهم در زمینه تولیدات کشاورزی
- یازدهم در زمینه کاربرهای اینترنتی
- نهم در زمینه تعداد IPS اینترنت
- دوازدهم در زمینه تعداد ارتباطات تلفن
- چهاردهم در زمینه تعداد روزنامه ها و نشریات روزانه
- هشتم در زمینه روزنامه ها و نشریات فصلی
- چهارم در بالاترین مازاد بودجه
- چهارم در زمینه مازاد تجارت خارجی
- دوم در زمینه بهترین عملکرد بازار بورس
- پنجم در زمینه میزان اشتغال زنان
- ششم در زمینه پس اندازها در مقایسه با تولید ناخالص ملی
- هفتم در زمینه تعداد کتابهایی که در سال منتشر می شود
- اول در زمینه تعداد دانشجویان دختر
- هشتم در زمینه تعداد دانشجویان دانشگاهها
- سوم در زمینه بزرگترین دانشگاهها در جهان
- نوزدهم در زمینه هزینه ها برای آموزش در بودجه دولتی
- اول در زمینه رشد علمی و تحقیقاتی
- بیست و سوم در زمینه وزیران زن در دولت
- ششم در زمینه تولید انرژی
- دوم در زمینه ذخایز گاز
- سوم در زمینه ذخایز نفت
- دوم در زمینه قیمت گازوئیل ارزان
- سوم در زمینه قیمت بنزین ارزان
- اول در زمینه ارزانترین پایتخت در جهان
- اول در زمینه قدیمی ترین دولت در جهان
- اول در زمینه امپراتوری کهن در جهان
- دوم در زمینه شرکت نفتی در جهان (NIOC)
- اول در زمینه تعداد اتومبیل های گازسوز
- دوازدهم در زمینه تولید اتومبیل
- شانزدهم در زمینه تولید آهن
- پنجم در زمینه تولید سیمان
- اول در زمینه تعداد آوارگان خارجی در این کشور
- اول در زمینه تعداد قربانیان سلاح های شیمیایی
این آمار همه از Factbook جهانی سازمان سیا، بانک جهانی و یا سازمان ملل است.
ضمناً دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد نیز در ژوئیه 2013 پایان می یابد و او پس از دو دوره دیگر نمی تواند خود را نامزد این سمت کند. جنگ طلبان غربی پس از آن باید یک فرد جدید جستجو کرده تا دروغ های خود را بر روی وی بنا نهند.
یک وب سایت غربی با اشاره به تبلیغات کشورهای غربی در باره ارزش ریال و وضعیت اقتصادی در ایران می نویسد: ما بهتر است نگران کاهش ارزش یورو باشیم، زیرا اروپا باید انرژی مورد نیاز خود را خارج از اروپا و با ارز تامین نماید.