کد خبر 1598746
تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۰
آب

شاید شنیده باشید که در میان مردم این باور وجود دارد که جوشاندن آب و مصرف آن برای سلامتی مفید است ولی دانشمندان کاملاً با این عقیده مخالف هستند.

به گزارش مشرق، فرآیند جوشاندن آب باعث حذف مواد جامد و از بین بردن باکتری‌ها، ویروس‌ها و عوامل بیماری‌زا می‌شود و در نتیجه آب به قدری تمیز می‌شود که اغلب در اتاق‌های عمل استفاده می‌شود. با این حال، تقطیر فقط مواد بد آب را از بین نمی‌برد، بلکه همه چیزهای خوب را نیز از بین می برد.

آب مملو از مواد معدنی طبیعی است - کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فلوراید و آهن - که بدن ما برای عملکرد سالم به آنها وابسته است. با این حال، هنگامی که آب جوشانده می شود، به طور کامل از چیزی به جز اکسیژن و هیدروژن خالی می شود. به این ترتیب، نوشیدن بیش از حد آن می تواند منجر به کمبود مواد مغذی شود.

هنگامی که عرق می‌کنید مقدار قابل توجهی از املاح و مواد معدنی از بدن شما خارج می‌شود و اگر فقط آب مقطر مصرف کنید، قادر نخواهد بود مواد ضروری بدن را بازگرداند که می‌تواند منجر به عدم تعادل الکترولیت شود که می تواند باعث کم آبی بدن، خستگی، سردرد و گرفتگی عضلات شود.

نوشیدن آب بدون کلسیم و منیزیم می تواند به ویژه برای نوزادان، کودکان و افراد باردار مضر باشد، زیرا در این موارد برای سلامت استخوان ها بیشتر مورد نیاز است.

البته این بدان معنا نیست که نمی توانید آب مقطر بنوشید. برای اینکه آب مقطر را بدون مشکل در رژیم غذایی خود بگنجانید، ضروری است که یک رژیم غذایی متعادل داشته باشید تا مطمئن شوید که مواد معدنی ضروری خود را از جای دیگری دریافت می کنید.

منبع:سلامت نیوز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۵:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۳
    0 2
    بسیار ممنون
    • IR ۱۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۳
      1 0
      مطالب مفید زیاد بذارید. ممنونم
  • CA ۰۹:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۳
    8 0
    آب مقطر با آب جوشانده بسیار متفاوته. آب مقطر H2O خالص هست عاری از هرگونه املاح. برای تقطیر آب، آب رو می جوشانند و بخار جمع آوری شده رو از کندانسور عبور میدن. کندانسور بخار آب رو متراکم می کنه و دوباره به آب مایع تبدیل می کنه.آب مقطر عاری از کلیه ناخالصی ها و میکروارگانیسم های آلی و معدنی است، زیرا در هنگام تقطیر کاملاً حذف میشن . این ناخالصی ها شامل کلسیم، منیزیم، کلر، روی یا هر آلاینده شیمیایی آلی مانند آفت کش ها، فنل ها و آلایندهای میکرو ارگانیسمی‌ست. آب جوشیده اما در اصل آبی است که در دمای 100 درجه سانتیگراد گرم شده .معمولا آب رو می جوشانند تا میکروب های موجود در آن رو از بین ببرند، اما برخلاف آب مقطر، هیچ یک از مواد معدنی و املاح موجود در آب بعد از جوشیدن از آب جدا نمیشوند. بنابراین، میکروارگانیسم‌ها ممکن است بمیرند، اما مواد معدنی و املاح هنوز در آب وجود دارند.
    • IR ۱۱:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۳
      0 0
      ممنون‌. مشرق لطفا نظر این کاربر رو به صورت تخصصی بررسی و در صورت صحت، درب صفحه سلامت رو ببند. با تقدیم احترام
    • IR ۱۴:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۳
      0 0
      وقتی آب می‌جوشد مقادیری املاح از آن دفع میشود. نمونه اش داخل بدنه سماور و کتری. آبی که از چاه و جاهای نامطمئن برداشت میشه را باید جوشاند.
    • CA ۰۸:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۴
      0 0
      تفاوت دیگر آب معمولی چه جوشیده چه نجوشیده، با آب مقطر در اینه که آب معمولی هادی جریان برق هست، اما آب مقطر جریان برق رو هدایت نمی کنه. و علتش اینه که اب مقطر هیچیک از املاح معدنی در آن وجود نداره و فاقد یون های آزاده که عامل عبور جریان برق هستن. یون ها به عنوان مولکولهایی مثل Na + (یون سدیم )، Cl- (یون کلرید) با بار مثبت یا منفی هستن که به سمت ذرات با بار مخالف جریان می یابند تا پایدار بشن .بنابراین، آب مقطر عایق است زیرا هیچ الکترون آزاد برای هدایت جریان برق در آن وجود نداره.
  • خراسانی IR ۱۲:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۳
    2 1
    مشرق جان آب مقطر با آب جوشیده فرق داره..نکشی مارو

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس