فوت ۲۲۵ نفر در تصادفات نوروزی/ ۷۳۵۵ نفر مصدوم شدند

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: یکی از مشکل‌هایی که با آن مواجه هستیم این است که پس هشدار قرمز ما و هواشناسی، فرماندارها جاده‌ها را نمی‌بندند و می‌گویند بستن جاده امتیاز منفی دارد.

به گزارش مشرق، بابک محمودی گفت بیشترین استان حادثه خیز جاده‌ای کشور استان‌های فارس، مازندران و کرمان هستند، استان فارس بسیار مسافر خیز و راه اصلی جنوب به شمال ایران است و هرکس از شرق کشور بخواهد به جنوب برود مجبور است از فارس عبور کند، حجم ترددها در فارس بسیار بالاست و تصادفاتش نیز بیشتر است.

وی با بیان اینکه، در ضریب تلفات انسانی استان سیستان و بلوچستان اول است ادامه داد: از آنجایی که سرعت وسایل نقلیه در این استان بسیار بالاست و مردم تمایل دارند از حداکثر توان وسایل نقلیه‌شان استفاده کنند، هنگامی که تصادفی رخ می‌دهد، تلفاتش بالا است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: یکی از مشکل‌هایی که با آن مواجه هستیم این است که هواشناسی اعلام هشدار می‌کند و ما نیز هشدار قرمز را به فرماندارها می‌گوییم، ولی آن‌ها جاده‌ها را نمی‌بندند و می‌گویند امتیاز منفی دارد، هر مقامی این امر را در هر سطحی ابلاغ کرده اشتباه کرده است.

محمودی توضیح داد: چند ماه پیش در گردنه حیران نزدیک به هزار دستگاه خودرو گیر کردند و مجبور شدیم ۸۶۰ دستگاه را شب تا صبح بوکسل کنیم، چرا باید در این شب که از چند روز قبل برایش هشدار قرمز اعلام شده چنین اتفاقی رخ دهد؟

وی با مطرح کردن این سوال که مگر توان نیرو امداد چقدر است؟ افزود: چند ماه قبل ۲۰ کیلومتر از جاده میامی بسته شد و بیش از هزار و ۴۰۰ دستگاه خودرو در برف گیر کردند، مگر ما چند خودرو امدادی در آن محور داریم؟

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در این مورد ضعف قانون نداریم، اما بالاخره باید یک دستگاه این مسئله را مدیریت کرده و فرماندار، استاندار و حتی وزیر از آن تبعیت کنند، ادامه داد: سازمان مدیریت بحران برای وزارت کشور است و در این مورد وظیفه دارد و هشدارها را اعلام می‌کند، اما ضمانت اجرایی محکمی توسط استاندارها و فرماندارها نداریم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
    1 0
    تور و قرآن تو رو به خدا فکری کنید جوانان ایرانی و مرد و زن و بچه قربانی میشن و کشته نسل های بعدی جامعه داره از بین میره ایران داره سقوط میکنهه و کشور به قهقرا میره ...... همه جا پر شده افغانی و مهاجر های بیگانه در حالی که جوانان وطن در جاده ها کشته میشن
  • محمد IR ۱۰:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
    0 0
    چه کشفی کردی خودت به قهقرا رفتی
    • IR ۱۳:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
      0 0
      احمق راست میگی کمی تعقل بیش از ۶۰ درصد این کشته ها جوون و سرمایه انسانی هر کشوری نسل جوون از پیرا که انتظامی نمیره مثل تو
  • بچه ده IR ۰۱:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۴
    0 0
    عالم محضر خداست فقط بخاطر اینکه متراژ جاده سازی زیاد شود و همه سر سفره باشن، جیک کسی هم در نیاد،، از نقشه برداری و تایید مسیر عبور جاده گرفته تا برسه به آسفالت و نصب تابلو علائم نیاز هست که جاده پر پیچ و خم ساخته شود، شما ببینید حتی وسط بیابان های لم یزرع هم جاده ها بیخود و بی‌جهت پر پیچ و خم اند این یه موضوعی هست که باید به جد مورد بررسی و برخورد قضایی با عاملینش شود. نقشه بردار مشخص، پیمانکار مشخص، امضای فلانی و فلانی هم پای تایید مسیر و قرارداد های کاملا قانونی هم مشخص، تعداد تلفات هم مشخص.. مدیر مسئول هم هزار تا دلیل مهندسی و اقتصادی برات میاره که فلان جاده باید هزار تا خم داشته باشه
  • بچه ده IR ۰۱:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۴
    0 0
    و اینکه همه ما مسئولیم، اگر در هر تصادف، سهمی از دیه و خسارت گریبانگیر اداره راه و خودرو ساز و جاده ساز میشد قطعا وضع بهتر بود.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس