جابجایی مدیران «معمولی» توسط وزیر/ با این نفرات ورزش قوی نمی‌شود!

انتصاب‌هایی که کیومرث هاشمی از زمان تصدی وزارت ورزش برای این وزارتخانه یا فدراسیون ها داشته نه تنها امیدواری‌ها را افزایش نداده بلکه باعث «دوشغله» یا «پُرمشغله»تر شدن مدیران هم شده است.

به گزارش مشرق، کیومرث هاشمی وزیر ورزش اگرچه برای اعمال نظر و سلیقه خود در چارت مدیریتی وزارت ورزش و فدراسیون ها خیلی دیر دست به مهره شد اما تقریبا به صورت متوالی جابه جایی مدیران و صدور حکم برای نفرات جدید را ادامه داده است.

تغییرات در وزارت ورزش وقتی آغاز شد که دو ماه و نیم از رای اعتماد مجلس به کیومرث هاشمی می گذشت. او در آغاز به کار برای تغییرات اقدام به معرفی مدیرکل جدید برای حوزه وزارتی کرد. در ادامه جابه جایی هایی دیگر در وزارت ورزش و راس فدراسیون ها ایجاد شد.

در مجموع تا به امروز بیش از ۳۰ انتصاب از سوی وزیر ورزش صورت گرفته است. عمده این انتصاب ها برای تعیین سرپرست جدید فدراسیون ها یا دفاتر زیر مجموع معاونت های وزارت ورزش بوده است، در این میان مهمترین احکام صادره برای معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی بوده است.

هیچ یک از انتصاب ها و جابه جایی های ورزش در دوره تصدی وزارت توسط کیومرث هاشمی با اقبال عموم جامعه ورزش مواجه نبوده است ضمن اینکه در این میان بعضا احکامی صادر شده که به نظر می رسد نتیجه آن بیشتر حکم «از چاله به چاه» افتادن را دارد.

جابجایی مدیران «معمولی» توسط وزیر/ با این نفرات ورزش قوی نمی‌شود!

اسبقیان مدیری دو شغله در ورزش به حساب می آید که حتی در مقطعی سه شغله هم شد

مدیرانی که وزیر آنها را «دو شغله» یا «پرمشغله»‌تر کرد

از میان افرادی که در ماه های اخیر از وزیر ورزش حکم گرفته اند، هستند افرادی که پیش از این به واسطه یک حکم دیگر متصدی صندلی در جایی دیگر بودند مانند کمال جوانمرد که روز دوشنبه (۷ اسفند) به عنوان سرپرست فدراسیون ورزش های سه گانه منصوب شد. وی در حالی این حکم را از کیومرث هاشمی گرفت که ۱۰ تیر سال جاری با حکم غفور کارگری رییس کمیته ملی پارالمپیک به عنوان دبیرکل این کمیته منصوب شده بود.

پیش از این هم علیرضا پسندیده به عنوان سرپرست دفتر حوزه وزارتی منصوب شد. این انتصاب در حالی صورت گرفت که پسندیده ۱۰ مرداد در مجمع انتخاباتی فدراسیون های ورزش های بومی محلی با رای مثبت اعضای مجمع به عنوان رییس این فدراسیون منصوب شده بود.

احمد نامنی هم تقریبا با این شرایط مشابه جدیدترین حکم خود را دریافت کرد. او ۲۷ فروردین با حکم حمید سجادی وزیر پیشین ورزش به عنوان سرپرست فدراسیون سه گانه منصوب شد با این حال کیومرث هاشمی حدود یک ماه پیش وی را به عنوان سرپرست اداره کل امور مشترک فدراسیون‌ها منصوب کرد.

البته احکام صادره برای جوانمرد، پسندیده و نامنی منع قانونی ندارد چرا که آنها طبق حکم جدیدشان به عنوان «سرپرست» منصوب شده اند و به همین دلیل دو شغله نمی شوند اما به هر حال انتصاب جدید، آنها را پرمشغله تر می کند و این می تواند به جای تاثیر مثبت، نتیجه عکس برای ورزش داشته باشد.

شرایط برای شروین اسبقیان اما کاملا متفاوت است چرا که احکامی که او از وزیر ورزش دریافت کرد باعث دوشغله و حتی سه شغله شدنش شد؛ کیومرث هاشمی تغییرات در وزارت ورزش را با انتصاب اسبقیان به عنوان مدیرکل حوزه وزارتی آغاز کرد این در حالی بود که او همزمان ریاست فدراسیون جانبازان و توان‌یابان را بر عهده داشت و همین مساله باعث دو شغله شدن او شد. با این حال دو ماه بعد از این انتصاب، اسبقیان حکم معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای را هم از کیومرث هاشمی گرفت و اینگونه سه شغله شد تا همین چند روز پیش که پسندیده جایگزین او در دفتر حوزه وزارتی شد.

جابجایی مدیران «معمولی» توسط وزیر/ با این نفرات ورزش قوی نمی‌شود!

انتصاب دبیرکل کمیته ملی پارالمپیک به عنوان سرپرست یک فدراسیون اقدامی بی‌سابقه در ورزش است

انتصابی عجیب و تاریخی

«معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای»، «مدیرکل حوزه وزارتی» و «سرپرست اداره کل امور مشترک فدراسیون ها» همه مسوولیت هایی به مراتب بالاتر از ریاست یا سرپرستی فدراسیون ها است. از این حیث شاید توجیهی برای احکام فوق و پذیرش آنها وجود داشته باشد اما مشخص نیست حکم صادر شده برای دبیرکل کمیته ملی پارالمپیک و انتصاب او به عنوان سرپرست یک فدراسیون چه توجیهی دارد؟

این برای نخستین بار در تاریخ ورزش است که یک مدیر از مجموعه پارالمپیک توسط وزارت ورزش به عنوان سرپرست یک فدراسیون غیرپارالمپیکی منصوب می شود. به هر حال دبیرکلی کمیته ملی پارالمپیک جایگاهی به مراتب بالاتر از سرپرستی فدراسیون دارد و از این حیث هم به حکم صادر شده و پذیرش آن انتقاد وارد است.

جابجایی مدیران «معمولی» توسط وزیر/ با این نفرات ورزش قوی نمی‌شود!

برخی احکام وزیر ورزش باعث پرمشغله تر شدن مدیران شده است؛ مدیرانی مانند علیرضا پسندیده و احمد نامنی

مدیران «معمولی» برای ورزش قوی

تا ۱۵ اسفند که انتخابات فدراسیون جانبازان و توان یابان برگزار شود، اسبقیان یک مدیر دو شغله به حساب می آید و این تخلفی بزرگ در ورزش به حساب می آید که حتی می تواند تبعاتی مانند «انفصال از خدمت» را به همراه داشته باشد.

با این حال تا به امروز اقدام قانونی در این زمینه انجام نشده است در حالی که به جا بود اسبقیان پس از دریافت اولین حکم خود، از ریاست فدراسیون جانبازان و توان یابان کناره گیری کند و حداقل به عنوان سرپرست با این مجموعه ادامه همکاری داشته باشد تا ماموریت همزمانش در وزارت ورزش و فدراسیون با منع قانونی مواجه نشود.

وزیر ورزش و معاون اولش در وزارتخانه بدون توجه به این موضوع اما تا به امروز همکاری با یکدیگر را ادامه داده اند در حالی که طی همین مدت بارها با الهام از بیانات مقام معظم رهبری بر ورزش قوی برای ایران قوی تاکید شده است.

این مهم البته بیش از هر مساله نیازمند مدیران قوی است که بدون دغدغه اضافه صرفا فکر و ذهن شان معطوف به یک ماموریت و به نتیجه رساندن آن باشد نه اینکه افرادی با پیشینه «معمولی» و نه «فوق العاده» در ورزش، همزمان در یک فدراسیون و وزارت و کمیته ملی پارالمپیک درگیر ماموریت و وظایف خود باشند آنهم در آستانه رویدادهای مهم المپیک و پارالمپیک.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۲۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۹
    0 0
    وقتی بجای وزارتخونه سازمان کل تربیت بدنی بود هزینه ها یک هزارم الآن اما وضعیت ورزشها خیلی بهتر و عالیتر . الآن درستش وزارت فوتباله تا وزارت ورزش ، برای هزینه کردن سالی دهها هزار میلیارد در فوتبال و یک صدمش در باقی رشته های ورزشی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس