کد خبر 157316
تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۱ - ۰۰:۵۲

برخی منابع خبر دادند با اعلام عدم تمایل "خالد مشعل" به شرکت در دور بعدي انتخابات ریاست دفتر سیاسی حماس، اخوان المسلمین مصر قصد دارد وی را به سمت خود بکشاند.

به گزارش گروه بین الملل مشرق، پایگاه خبری جهینه نیوز با اشاره به اینکه "خالد مشعل" رئیس دفتر سیاسی حماس دیگر تمایلی به شرکت در انتخابات ریاست دفتر حماس ندارد، این موضوع را به تغییر رویکردهای حماس در قبال مسایل مختلف منطقه مرتبط کرد.

رسانه های خبری از مدتی پیش اعلام کرده بودند که خالد مشعل دیگر تمایلی به ادامه منصب خود در حماس ندارد، این موضوع را "صلاح البردویل" از رهبران حماس نیز تأیید کرد.

از سوی دیگر یک منبع با اعلام این خبر گفت که رهبری اخوان المسلمین در مصر و "محمد بدیع" رهبر این جماعت از "خالد مشعل" خواسته تا یک سمت ریاستی در جماعت جهانی اخوان المسلمین را بپذیرد، بویژه اینکه در دوره کنونی، تمامی محدودیت ها از این گروه برداشته شده و این گروه می‌تواند در کشورهایی مانند مصر و تونس، ریاست جمهوری را در اختیار بگیرد و اوضاع خوبی نیز در لیبی داشته باشد.

این منبع مطبوعاتی اعلام کرد که "محمد بدیع" امیدوار است که بتواند یک سمت معاونت را که احتمالاً معاونت دوم خود اوست در جماعت اخوان المسلمین مصر به خالد مشعل بدهد و علاوه بر اين، وي را به عنوان مسؤول ارشد نظارت بر شبکه بين المللي اخوان المسلمين منصوب کند.



البته گفته مي شود احتمال قبول چنین منصبی از سوی خالد مشعل ضعیف است چرا که جماعت اخوان المسلمین نیز به همان رویکردهایی ادامه می‌دهد که خالد مشعل به خاطر ملاحظات خود نسبت به این رویکردها از حماس جدا می شود.

این در حالی است که ریاست دفتر سیاسی حماس و انتخابات برای تعیین فردی برای این سمت نهایتاً تا اکتبر آینده انجام خواهد شد و سپس فردی که جایگزین مشعل می شود، انتخاب خواهد شد.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس