کد خبر 1572734
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۸

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی شید تی‌وی با انتشار ویدئویی نوشت:

شهردار دیربون:

هیچ جنگی در تاریخ نبوده است که 80 درصد از کشورِ درگیر کاملا نابود شده باشد، 100 درصد از جمعیت آن آواره شده باشند و 50 درصد از همه کشته‌ها کودکان باشند!

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
    0 3
    هنیه و نتانیاهو مسئول اول این ویرانی هستند
    • IR ۲۳:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
      3 0
      اولین حمله به فلسطینی ها توسط صهیونیستها در سال 1948 انجام شد و کودکان و زنان فلسطینی قتل عام شدند . مشخص است که صهیونیستها متهم اصلی درگیری ها هستند . 80 سال مرم فلسطین کشته می شوند ولی هیچ صدایی در نیامد .
  • US ۲۲:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
    0 1
    دیر بورن کجاست؟! بین تهران قم؟!
  • IR ۰۱:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
    0 0
    خطا های شناختی ذهن موجب فلج تحلیلی ؛ اثر هاله ای و و معکوس آن یعنی شاخی (Hallo / Horns effect) چیست؟ اگر افراد در وضعیتی یک خصوصیت یا ویژگی را در پدیده ها ببینند، که آنها را مستعد داشتن نظر مساعد یا نامساعد درباره گزینه آن پدیده کند، احتمالش زیاد است که دیگر اطلاعات را نیز صرفه نظر از چیستی آن، طوری تفسیر کنند که اثبات کننده نتیجه گیری باب میل ایشان گردد . برای مثال، اگر در وضعیتی برداشت مثبتی درباره یک نفر(یا یک روش) داشته باشید، احتمال دارد اطلاعات بعدی درباره او( یا آن روش) را هم با دید مثبت تفسیر کنید که به آن اثر هاله ای می گویند و برعکس اگر برداشت شما منفی باشد تاثیری عکس حالت قبل را دارد، که به آن اثر شاخ می گویند. این سوگیری حتی در میانه یک مقایسه هم که برداشت مثبت یا منفی اولیه هیچ ربطی به ارزیابی بعدی نداشته باشد، رخ می دهد. آزمایشی که رابرت کاپلان (Robert Kaplan) از دانشگاه سن دیگو صورت داد نشان می دهد که چگونه جذابیت فیزیکی سبب می شود تا ارزیابی کنندگان به نوشته های افراد نمره های بالاتری بدهند. در این آزمایش از شرکت کنندگان خواسته شد تا به مقاله یک دانشجو نمره بدهند. عکس دانشجو همراه با مقاله به آن ها داده می شد. نمره داده شده به مقاله با مقیاس ذهنی جذابیت که براساس ارزیابی داوران دیگری مشخص شده بود، همبستگی بالایی داشت. جالب اینجاست که به همه شرکت کنندگان یک مقاله داده و تصویر همراه آن هم به صورت تصادفی انتخاب شده بود. یکی از مشکلات سیستم های ارزیابی عملکرد در بین افراد جامعه و ... همین دو اثر هاله ای و شاخی می باشد. ارزیابی کننده به هنگام ارزیابی افراد می باید مراقب این سوگیری شناختی در زمان قضاوت و تصمیم گیری درباره عملکرد آنها باشد. پایبندی به یک سیستم ارزیابی بر مبنای عملکرد قابل قیاس آماری و چهارچوب های پایشی آن می تواند ارزیابی کننده را از به دام افتادن در این تله های ذهنی برهاند ...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس