
این دومین استعفای یکی دیگر از نفراتی است که خطیب برای آنها در مدت سرپرستی 10 ماههاش حکم زده است. البته شاید استعفاهای دیگری هم در کار بوده است که زیاد به چشم اهالی رسانه نیامده باشد و در سکوت محض انجام گرفته باشد.
رضایی در سالهای گذشته و زمان ریاست امیر خادم بر فدراسیون کشتی به عنوان دبیر فدراسیون و رئیس کمیته لیگ حضور داشته است.
رضایی: اصرار و سماجت خطیب باعث شد مشاورهاش را قبول کنم/ درگیری با هم نداشتیم
اسدلله رضایی در گفتوگو با فارس، درباره علت استعفایش از حضور در فدراسیون کشتی عنوان کرد: هر کس شرایطی دارد و شاید شرایط من طوری بود که نتوانستم. شاید ایراد از من و سن بالای من بود.
وی درباره اینکه گفته میشود طی روزهای گذشته درگیری با خطیب داشته است گفت: از چهارشنبه استعفا کرده بودم و چنین موضوعی نیست. در استعفایم هم عنوان کردم که از روز نخست به هیچ عنوان موافق نبودم، اما اصرار و سماجت خطیب باعث شد قبول کنم.
رضایی تصریح کرد: حتی از وی خواهش کردم چند روز به من وقت دهد که نپذیرفت و گفت از فردا باید کار را شروع کنم. بعد از مشورت با دوستان همه اعتقاد داشتند که برای کمک به کشتی ورود کنم. با امیر خادم هم مشورت کردم که او هم گفت کمک کنم، اما خودم اصرار داشتم بعد از انتخابات وارد شوم که خطیب گفت تنها هستم و کسی را ندارم و وارد شدم.
سرپرست فدراسیون افزود: در این مدت هم با تمام مشکلاتی که در زندگی شخصی خودم داشتم نیتم خدمت بود، اما شرایط به گونهای بود که با وجود سابقه کاری 50 ساله در نظام اداری شرایط برای ادامه هکاری فراهم نبود. به این نتیجه رسیدم که "عدم وجود به ز وجود"