کد خبر 15608
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۸۹ - ۲۰:۳۴

معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ملي جوانان گفت : فضاسازي بيهوده در رابطه با طلاق در کشور زياد شده است .<BR>

به گزارش مشرق به نقل از مهر، مهرداد بذرپاش عصر امروز شنبه در مراسم تجليل از خيرين امر ازدواج که در نهاد رياست جمهوري برگزار شده بود گفت: ازدواج جزو دو، سه اولويت اصلي کشور به شمار مي رود و به اعتقاد ما نهاد خانواده شکل دهنده مناسبات اجتماعي در کشور است و البته فعاليت در حوزه ازدواج يک اقدام فرهنگي به شمار مي رود و هر چه در اين حوزه فعالتر باشد نظام غرب نمي تواند ما را منفعل کند.
وي با تاکيد بر اينکه راهبرد ما در امر ازدواج تصدي گري نيست ، بلکه تسهيل گري است ، افزود: در کشور ما در رابطه با ازدواج چند طرف وجود دارد، يک فردي که مي خواهد ازدواج کند دوم خانواده و پدر و مادر آن فرد سوم نهادهاي اجتماعي و چهارم نهادهاي حاکميتي که همه در جهت اين اتفاق مهم گام بر مي دارند ولي بايد تلاش شود که ازدواج به هنگام بوده و به خاطر مسائل مادي آن را به تاخير نيندازيم.
بذر پاش ميدان حرکتي در حوزه ازدواج را ابتدا ترويج و فرهنگ سازي ازدواج عنوان کرد و دوم نظام تسهيلاتي ازدواج و گفت : دولت نيز در اين ارتباط گام هاي خوبي را برداشته است و براي مثال همين وام ازدواج است که بنا بر دستور رئيس جمهور از 4 ميليون به 5 ميليون ارتقا پيدا کرد.
وي با تاکيد بر انسجام فعالان و خيرين امر ازدواج گفت: اين گونه نهادها اگر وابسته به دولت نباشند ماندگاري بيشتري دارند و البته ما نيز در سال گذشته در سازمان ملي جوانان گامهاي خوبي با تاسيس بنياد ملي ازدواج برداشتيم.
رئيس سازمان ملي جوانان با تاکيد بر اينکه بايد جامعه دانشگاهي و رسانه ها در اين امر بيشتر فعال شوند، افزود: هم اکنون برخي شبکه هاي ماهواره اي اقدام به پخش برنامه هايي در جهت تضعيف خانواده ايراني مي کنند .
بذر پاش در پايان موضوع طلاق را نيز يکي از مسائل مورد توجه خيرين امر ازدواج عنوان کرد و گفت: آماري که در رابطه با طلاق در ايران اعلام شده بيهوده بزرگنمايي شده است و اين آمار قابل قياس با ميزان ازدواج در کشور نيست ولي البته آن هم براي کشور ما زياد است اقدامات خوبي در زمينه طلاق از سوي خيرين امر ازدواج مورد توجه قرار گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس