به گزارش مشرق، محمدرضا مردانی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اینکه کدام دانشگاهها بیشترین نیاز به جذب هیات علمی دارند، گفت: با توجه به اینکه ثبت نام متقاضیان، معمولا با توجه به اعتبار دانشگاهها و تعداد نیازی که اعلام می کنند انجام میشود، دانشگاه تهران، شیراز، صنعتی مالک اشتر، چمران اهواز، بوعلی سینای همدان، صنعتی شریف، الزهرا، علم صنعت، اصفهان، ارومیه، تبریز و مازندان از جمله دانشگاههایی هستند که چون نیاز زیادی اعلام کرده اند تقاضاهای زیادی هم برای جذب دارند.
وی با بیان اینکه در واقع متقاضیان براساس اولویت ها و امتیازهایی که کسب می کنند جذب می شوند، یاداورشد: درواقع باید گفت در مرکز استانها، دانشگاههای مادر استانی و در تهران، دانشگاههای استان تهران بیشترین متقاضی برای جذب هیات علمی را دارد.
رئیس مرکز جذب هیات علمی با اشاره به منطقی شدن انتخاب دانشگاهها توسط متقاضیان جذب ادامه داد: در چند فراخوان گذشته انتخاب دانشگاهها توسط افراد منطقی تر شده است چرا که به این نتیجه رسیده اند که همسطح توانمندی خود دانشگاه را انتخاب کنند وقتی انتخاب معقولتر باشد شانس انتخاب و عضو هیات علمی شدن هم بیشتر می شود.
جذب 6هزار نفر در دانشگاهها
وی افزود: سال گذشته 38 هزار نیاز به هیات علمی توسط دانشگاهها اعلام شد و تا کنون 6 هزار نفر در دانشگاهها جذب شده اند، ولی هنوز از پروندههای سال گذشته تعدادی باقی مانده است که به خاطر نواقصی که داشته در مرحله جذب آنها تاخیر ایجاد شده و اکنون در حال انجام است.
رئیس مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم خاطرنشان کرد: تعدادی هم جذب شدند و حکم یک ساله برای آنها صادر شده است ولی هنوز مرحله نهایی جذب را طی نکرده اند 6 هزار نفر افرادی هستند که تمام مراحل جذب را طی کرده و جذب آنها نهایی شده است.
جذب 2هزار نفر در سال جاری
وی ادامه داد: امسال تا این لحظه حدود 2 هزار هیات علمی جذب شده همچنین یک هزارعضو هیات علمی هم برای دانشگاه آزاد و غیر انتفاعیها جذب شده اند در مجموع در سال 91 تا کنون سه هزار عضو هیات علمی جذب شده است و البته افرادی که جذب شده اند از فراخوان سال 90 هستند.
رئیس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم با بیان اینکه 12 دانشگاه کشور دارای بیشترین نیاز به عضو هیأت علمی هستند، گفت: آمار جذب در دانشگاهها در سال جاری و گذشته 3 و 6 هزار بوده است.