کد خبر 154902
تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۷:۵۵

پاک نیت گفت: متاسفانه در حال حاضر سينماي ما به خصوص سينماي تجاري به علت برنامه ريزي هاي برخي افراد براي رسيدن به سود شخصي و به دست گرفتن گيشه، روند رو به رشدي ندارد. اين موضوعات باعث زيان هاي جبران ناپذير به سينما و مردم و ترويج فساد اخلاقي در جامعه مي شود.

به گزارش مشرق، محمود پاك نيت،بازيگر سينما و تلويزيون در گفتگو با باشگاه خبرنگاران درخصوص وضعيت توليد فيلم و مديريت آن در سينما اظهار داشت:توليد فيلم نيازمند وجود سرمايه و مديريت درست در جهت آن است و هنگامي كه تهيه كنندگان قادر به بودجه بندي درست در راستاي تامين هزينه هاي ساخت فيلم باشند قادر به بهبود اين روند خواهند بود.

وي افزود: متاسفانه در حال حاضر سينماي ما به خصوص سينماي تجاري به علت برنامه ريزي هاي برخي افراد براي رسيدن به سود شخصي و به دست گرفتن گيشه، روند رو به رشدي ندارد.
وي تصريح كرد:اين موضوعات باعث زيان هاي جبران ناپذير به سينما و مردم و ترويج فساد اخلاقي در جامعه مي شود.

پاك نيت با اشاره به تاثير فيلم سازان در روند مديريت سينما خاطرنشان كرد: در صورت تعامل سازنده سينماگران با مديران، ايجاد يك هيئت و شورا متشكل از متوليان فرهنگي و برنامه ريزي و مديريت صحيح در جهت ايجاد زمينه اي براي استقبال مردم از فيلم هاي اكران شده،مي توان شاهد بهبود اين اوضاع بود.

اين هنرمند با تاكيد برتاثير بخش خصوصي در روند فيلمسازي عنوان كرد:درحال حاضر به غير از اندكي از فيلم هاي ساخته شده توسط ارگانهاي دولتي مثل وزارت ارشاد و بنياد فارابي باقي آثار در بخش خصوصي ساخته مي شود كه در صورت حمايت مسئولان به شكل بازگشت سرمايه  سرمايه گذاران و حمايت مردم به شكل استقبال از اين آثار مي توان اوضاع كنوني را سرو سامان داد.

پاك نيت در پايان درخصوص تاثير برگزاري جشنواره ها در كيفيت فيلم هاي توليدي گفت: كار فرهنگي مستلزم وجود جشنواره ها است؛زيرا جشنواره عرصه اي براي مقايسه توانايي ها و رفع نقايص كارهاي سينماگران است.

وي تصريح كرد:متاسفانه بسياري از فيلمسازان با اتكا بر آثار خود،به تماشاي فيلمهاي سازندگان ديگر نمي پردازند؛اما با وجود چنين جشنواره هايي آنان مجبور به اين كار و در نتيجه پي بردن به ضعف هاي خود خواهند شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۷
    0 0
    - این سینمای فاسد و ناکارامد نتوانسته مردم را مجذوب آرمان های اسلامی و اخلاقی کند ، بلکه به علت سود جویی و کمبود افراد مومن و متعهد ( یاشاید علت های پنهان دیگر ) به اشاعه آرمان های مادیگرایانه می پردازد ، سینما بزرگترین و موثرترین ابزار هنری و فرهنگی روز دنیاست ، اما در ایران هیچ مومنی به ان دل نبسته که این سینما بتواند کار مهمی در حوزه فرهنگ اسلامی انجام دهد ، گویی یک تصور پنهان و غلط وجود دارد که چون سینما یک ابزار غربی است پس طبیعی است که کاربرد آن هم در جهت اهداف مادیگرایانه باشد سینمای ایران نیاز به تحول دارد خاصه در مورد انتخاب موضوع فیلم و فیلم نامه
  • حسین ۱۷:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۷
    0 0
    فساد در سینما نکته‌ای نیست که پوشیده باشه ،مثل روز روشنه اونهایی هم که اون رو نفی می‌کنن خودشون این رو می‌دونن مسأله اینه که بازیگران اصیل و صاحب نام اکثرا از اون مبرّا هستن و چه بسا خودشون هم از اون ناراحتن ولی‌ درمان اون با حرکتهای ضربتی و سر و صدا انجام نمی‌شه،باید کار رو به کسانی‌ که واقعا متخصص و کارشناس هستن و حتی خود بازیگران و کارگردانان که متعهد و محبوب هستن سپرد نه کسانی‌ که فقط مدیرند و چیزی جز حرف زدن و امرو نهی و مسائل شعار گونه بلد نیستن،این افراد محبوبیتی نداران و نه تخصصی و حرفشون تو این جوامع خریدار نداره نتیجه این میشه که هیچ تغییری به وجود نمیاد و حتّی بد تر هم می‌شه
  • سیدمحمد ۲۲:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۷
    0 0
    می دونیم نیتتون پاکه ولی خوب دیگه کی به حرف ما گوش میده؟اینقد گفتیم بابا بیاین سینمای بسیج را راه اندازی کنید.بسیجیهای هنرمند بیان تو صحنه.ولی چیکار کنیم که تهیه کنندگان فقط دنبال چشم و ابرو هستند.خدایی بعضی از این بازیگرا فقط نون زیباییشونو می خورن.دریغ از حتی میمیک چهره.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس