به گزارش مشرق، کانال تلگرامی کاگنی پلاس، مطلبی را با عنوان مقایسه رفتار توئیتری جمهوری‎خواهان و دموکرات‎ها با استفاده از هوش مصنوعی منتشر کرد:

یک مطالعه جدید به بررسی رفتار توییتری اعضای کنگره در دهه گذشته پرداخته است. کارشناسان علوم داده و روانشناسی ۳.۸ میلیون توییت ارسال شده توسط اعضای جمهوری‌خواه و دموکرات کنگره را بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۲ تجزیه و تحلیل کردند.

این مطالعه با هدف بررسی تمایز دو رفتار "گفتن باور" (بیان باور قابل اعتماد) و "گفتن واقعیت" (نظر مبتنی بر شواهد) طراحی شده بود. محققان در این روش با کمک زبان‎شناسان و شرکت‎کننده‎ها دو فرهنگ لغت از اصطلاحات مرتبط با "گفتن باور" و "گفتن واقعیت" را گردآوری کردند. در این لغت‎نامه‎ها امتیازی برای هر کلمه در بافت جمله داده می‎شد که بر اساس این مقادیر عددی هر توئیت امتیازی از هر دو نوع رفتار می‎گرفت.

نتایج نشان دادند بیان نظرات و عقاید در هر دو حزب به ویژه پس از انتخاب دونالد ترامپ، رشد فزاینده‎ای داشته است. همچنین نشان داد جمهوری خواهان، بیشتر باور خودشان را با منابع کم اعتبار بیان می‌کنند و دموکرات‎ها بیشتر نظرات مبتنی بر شواهد را به اشتراک می‎گذارند.

مقایسه رفتار توئیتری جمهوری‎خواهان و دموکرات‎ها

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سپیده IR ۰۹:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۵
    0 0
    سوال اصلی این است که ملاک واقعیتی که نهایتاً باهاش مقایسه کرده‌اند تا باور را جدا کنند چه بوده است؟ وقتی پنهان‌کاری و عدم شفافیت باشد نمی‌شود جداسازی کرد. این هم ترفند انتخاباتی است که پژوهش جهت‌داری را پیدا و پررنگ کنی.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس