به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، این جلبک منبع غنی بتاکاروتن و ویتامینهای ب 1 ، ب2، ب6، ب 12و اسید های آمینه ضروری و مواد معدنی است .
سرپرست مرکز بین المللی رشد قشم گفت : یک گروه پنج نفره ، جلبک اسپیرولینا را به روش کشت پیوسته در حوضچه تولید کردند.
مطهره حسینی افزود : پودر تولید شده علاوه بر مکمل غذایی برای دام ، طیور وآبزیان در تهیه نان ، ماکارونی ، شربت ، شیرینی ، شکلات ، بستنی ، کیک و صنایع آرایشی و بهداشتی و خام خواری کاربرد دارد .
هزینه تولید اولیه پودر اسپیرولینا 3 میلیون تومان است و در مراحل بعدی بسیار ارزانتر است .
وی گفت : پودر خشک اسپیرولینا 60 تا 70 درصد پروتیین ، 15 تا 25 درصد کربوهیدرات ، 7 تا 12 درصد مواد معدنی ، 6 تا 8 درصد چربی است و به همین علت کامل ترین غذای گیاهی شناخته شده برای مصرف انسان است .
سازمانهای تجارت و خواربار جهانی مصرف جلبک اسپیرولینا را در مناطقی که کمبود مواد غذایی و گوشتی وجود دارد توصیه می کند.
سرپرست مرکز بین المللی رشد قشم افزود : این مرکز کشت جلبک اسپیرولینا را در فتوبیوراکتور بزودی آغاز می کند.
در این روش جلبک اسپیرولینا در لوله های بسته و کاملا تحت کنترل با استفاده از نورخورشید تولید می شود.